İnegölspor, beraberliklere abone oldu. Bu sezon oynadığı 26 maçta 14 kez beraberlikle ayrıldı Bordo Beyaz. Geriye kalıyor 6 galibiyet, 6 mağlubiyet.
Bu 6 galibiyetin Erciyes kısmını çıkın. Siz 24 maçta sadece 4 kez galip gelmişsiniz. Kime? Ankaragücü, Hatay, Tuzla ve Kastamonu.
Şu an bu 4 takımdan 3'ü Play-Off hattında. Yani, bizim kendi rakiplerimizi ve de aşağıda yer alan takımları mağlup etme sıkıntımız var.
Ligin en az gol atan takımı konumundayız. Tokatla aramızdaki puan farkı 4. Yani küme düşmeyi iliklerimize kadar hissetme yolundayız.
Haftaya 2 kritik maç var. Biri Kastamonu, diğer ise Gümüşhane. 2 zor deplasman... 2 puanla dönsek öpüp başımıza koyarız sanırım.
İyi oynamıyoruz. Pozisyon üretemiyoruz. Oyuna sonradan giren Ömürcan ve Hacı Mustafa, hareketlilik getirdi.
Hatta Ömürcan'ın getirdiği, Hacı Mustafa'nın anlamsızca pas verdiği pozisyon maç içerisindeki en net fırsatımızdı.
Orada kaleyi düşünse yada Hüseyin Ali bir adım geride olsa kötü Karşıyaka'yı evine puansız yollayacaktık.
Savunmadan anlamsız uzun topla oynamaya geri döndük bu arada. Ali Aytemur, attığın uzun topların %80'i rakibe gitti. Madem atamıyorsun, deneme be evlat.
Osman Özdemir, İsmail Güldüren ve Ergün Penbe... 3 hocanın döneminde de gözlemlediğimiz pozisyon üretmekte ve gol atmakta yaşadığımız sıkıntılar.
Oyun olarak hiç bir gelişim göstermedik. Bu sorun artık oyuncuların üstünde. 3.lige düşürmüş bir oyuncu olarak da anılabilirler. Doğal olarak piyasalarını da düşürebilirler.
Şu ligde kalalım; birkaç oyuncu hariç alayını gönderirim. Bu takıma layık olmayan, bu şehre, bu taraftara layık olmayan bu oyuncuların İnegöl'de kalmasına gerek yok. Bu takımın geleceği ile oynamalarına hakları da yok.
Ergün Penbe'ye de birkaç sözüm olsun. Raif ile ilgili geçen haftalarda da yazdım. Ne oynadığı belli değil.
Ya çift forvette karar kıl ya da Raif'i oynatmaya çalıştığın yerde daha iyi adamın Hacı Mustafa var. Onu sahaya sür. Böyle iki türlü de olmuyor hocam.
Artık Kastamonu ve Gümüşhane deplasmanlarına bakacağız. Allah yardımcımız olsun.