Yeni teknik heyet ve yeni transferleriyle taraftarının karşısına çıkan İnegölspor, istekli, arzulu futbolunun yanı sıra; rakibin kalite anlamında Bordo Beyazlıların altında olması, 3.bölgedeki etkisiz vuruşları sonucunda net bir skorla 2.yarı başladı.

İsmail Güldüren için bu maç olabildiğince önemliydi. Aksi skorlar ve sonrasında Göztepe deplasmanını da düşünürseniz; kazanmaktan başka ihtimali düşünmeyen Bordo Beyazlılar, iyi mücadele ettiği maçı kazasız tamamladı.

İnegölspor, ilk yarıda sağ çizgide var olan sıkıntıyı yaşamayacak gibi.

Yeni transfer Ali, o bölgede olabildiğince etkili. İlerleyen haftalarda daha iyi olur. Orta alanda Samet, bu yarı daha fazla katkı sunacak. Ama biraz daha dikkatli olmalı. O kırmızı kart yakışmadı.

Raif bu takımın en önemli ismi.

Kırklareli maçında her şeyi yaptı ama bir tek golü eksikti. Mümin, eksiklerini tamamlarsa eski günlerine geri döner. Sadece sol beki çok beğendiğimi söyleyemem ama umarım ilk maç olması hasebiyle yaşadığı bir heyecandır. Yoksa Alişan'ı şu performansı ile kesmesi zor.

Savunmanın göbeği de bu maçta aksadı. Bu durum Kırklareli'nin net fırsatlar yakalamasına sebep oldu. Allah'tan beceriksiz forvetleri vardı.

Velhasıl maçı 3 puanla tamamladık. Güldüren, takımına kendi iştiyakını ve heyecanını da aşılama hedefinde.

Doğal olarak İnegölspor'da her oyuncunun oyunun içerisinde olmasını, rakibi bozmasını, oyun kurmasına izin vermemenin yanı sıra daha seri hücum yapmasını istiyor. Bunu uygulatabilirse İnegölspor, 3-4 hafta sonra rakiplerin korkulu rüyası olur.

Tabii ki bazı şeyleri konuşmak için çok erken.

İç sahada alt sıralarda yer alan bir takımı mağlup etmek ligi sürklase edeceğiniz anlamına gelmez. Bu manada Göztepe maçı büyük önem taşıyor. İzmir'deki maç bize gelecekte İnegölspor'un yerini şekillendirme adına daha fazla ipucu verecektir.

Maç sonunda Başkan İlhan Korkmaz'ın açıklamalarını önemsiyorum.

İnegöl'ün evlatlarına sahip çıkmak gerekiyor.

Ben Mehmet Bulut'un gönderilmesine karşıydım.

Ardından İsmail Güldüren'in getirilmesine de karşı durdum. Ama bugün takımın hocası Güldüren ise hepimiz takımın başarılı olması için çabalamalı ve destek olmalıyız.

Bu başlangıç sürsün. İnşallah bu başlangıç, seri galibiyetlerin de başlangıcı olur.

.