Yeni İnegöl bağlantı köprüsünün açılışında konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş kendisine yönelik yapılan eleştirilere, yaptıkları hizmetlerle cevap verdi.

"ÇOK RAHATIZ VE EMİNİZ"

10 yıllık süreçte yaptığı işlerle alakalı gönül huzuru içerisinde olduğunu ifade eden Başkan Aktaş: "Birileri ya bu adamı devirmek ve AK Partiyi saf dışı bırakmak için kendince birilerine hedef göstermeye, akıl vermeye çalışsa da Allah'a hamdolsun 10 yıllık süreç zarfında yaptığımız tüm işlerle alakalı gönül huzuru içerisindeyiz. Çok rahatız ve eminiz. Gecemizi gündüzümüze kattık. Rabbim de bir sürü güzellikleri bize nasip etti" dedi.

"ZERRE MİSKALİ ŞÜPHEMİZ YOK"

Seçimlerde iddialı olduğunu 'zerre miskali şüphemiz yok. İnşallah çok daha güzellerini ilçemize kazandıracağımızdan hiçbir sakinimizin şüphesi olmasın' sözleriyle dile getiren Başkan Aktaş:

"Hizmet aşkıyla çıktığımız uzun yürüyüşte 10 yılı geride bıraktık. 10 yıl boyunca bütün İnegöl halkına ulaşan ve İnegöl'ün her metrekaresini kapsayan somut hizmetler, gözle görülür eserler, milletin derdine çare olacak çözümler ürettik. Huzurla yaşanabilir şehirler kurmak, Belediyemizin hem vizyonu hem de önceliği oldu" diye konuştu.

Ak Partili vekillerden CHP'li başkana "Hayırlı Olsun" ziyareti örnek oldu Ak Partili vekillerden CHP'li başkana "Hayırlı Olsun" ziyareti örnek oldu

.