İshakpaşa Anaokulu, yerli malı haftası kapsamında 'Pazar etkinliği' düzenledi. Okul içerisinde Pazar tezgahı açan öğrenciler, usta satıcıları aratmayan davranışları ve satış becerileri ile dikkat çekti.

MİNİKLERİN SATIŞ UĞRAŞI

Öğrenciler, etkinlik süresince tezgahlarındaki sebze ve meyveleri velilere satabilmek için büyük uğraş verdi. Okul Müdürü Derya Tezcan: Bu etkinliği, çocukların lider ve girişimci bireyler olarak yetişmelerini sağlamak amacıyla düzenlediklerini söyledi.

"AİLE-OKUL İŞBİRLİĞİ GELİŞİYOR"

Okul Müdürü Derya Tezcan: "Bu tür etkinliklere ailenin katılımını sağlıyoruz. Bu sayede çocuk-aile ve aile-okul işbirliği gelişiyor. Çocuk ve aile birlikte kaliteli zaman geçiriyor. Çocuğun ilerleyen yaşamında çeşitli sorumluluklar üstlenmesi açısından bu tür etkinlikler çok önemli. Bu etkinlik için emeği geçen Okul Aile Birliği üyelerine, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve etkinliğimizde bizi yalnız bırakmayan ailelerimize çok teşekkür ediyoruz" dedi.

SATTIKLARINI AİLELERİYLE YEDİLER

Alışveriş sonrasında çocuklar aileleri ile birlikte sınıflarına geçerek sebze ve meyveleri afiyetle yediler. 86 öğrenci velisi ile gerçekleştirilen etkinlik sonrası aileler okul personeline teşekkür ettiklerini söylediler.

SGK'dan Önemli Uyarı: Maaşlarda Kesinti Riski! SGK'dan Önemli Uyarı: Maaşlarda Kesinti Riski!
.