OKUMA SEVİNCİ

Program Okul Müdürü Serdar Acar'ın konuşması ile başladı.

Konuşmasında okumanın öneminden bahseden okul müdürü Acar, 2015-2016 Eğitim öğretim yılında, öğrenim hayatına Altın Nesil'de başlayan 1. sınıf öğrencilerinin, okuma ve yazmaya başlamalarında okul olarak paylarının olmasının mutluluğu içerisinde olduklarını belirtti.

TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

Konuşmasında minik öğrencilere seslenen Serdar Acar;

Uzun yıllar sürecek öğrenim yaşamının en heyecanlı bu başlangıç yılının öneminden bahsederek aynı istek ve heyecanla büyük başarılar elde ederek devam ettirmelerini; sorumluluklarının farkında olan, doğru davranışları benimseyen profesyonel öğrenciler olarak yetişip yıllar sonra yaşadıkları şehrin ve ülkemizin geleceğinde rol almalarını beklediğini ifade etti.

Okul müdürü, çocuklarının öğrenim hayatında Altın Nesil'i tercih ederek güvenini beyan eden velilere ve emeklerinden dolayı öğretmenlerine teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

OKUMA PASTASI

Büyük Peygamberler ve Ehli Beytten 9 Öykü Büyük Peygamberler ve Ehli Beytten 9 Öykü

Programın son bölümünde öğrenciler için hazırlanan hediyeler ve madalyalar verilerek okuma pastası kesimi gerçekleştirildi. Tüm katılımcıların çay sohbeti ile oluşan paylaşım ortamı sonunda program tamamlandı.