MOBİLİYUM AKADEMİ TANITILDI

Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han ve Mobiliyum Yönetim Kurulu basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltıda, kurulum çalışmaları tamamlanan 'Mobiliyum Akademi' ile alakalı bilgilendirme yapıldı. Başkan Talha Timur Han, Mobiliyum Akademi'nin Türkiye'de bir ilk olduğunun altını çizdi.

Altında dalgalı seyir devam ediyor! İşte 4 Mayıs Çeyrek Altın ve Gram Altın fiyatları Altında dalgalı seyir devam ediyor! İşte 4 Mayıs Çeyrek Altın ve Gram Altın fiyatları

TÜRKİYE'DE İLK VE TEK

İnegöl mobilya sektörünün gelişmesine ve kurumsallaşmasına yardımcı olma adına çalışmalar yaptıklarını aktaran Han,

"Göreve geldiğimiz süreçten itibaren belirlemiş olduğumuz Vizyon ve Misyon çerçevesi içerisinde emin adımlarla yürümenin mutluluğu içerisindeyiz. Mobiliyum Akademi ise bu misyon ve vizyon çerçevesinde gerçekleştirmiş olduğumuz projelerimizden biridir."

MOBİLYA SEKTÖRÜNE BÜYÜK KATKI

"Amacımız: İnegöl mobilya sektörünün gelişmesine ve kurumsallaşmasına yardımcı olmak. Yurt içi ve yurtdışı satışları artıracak çalışmalara eğitim tabanlı katkı sağlamak. İnegöl'deki mobilya üreticilerinin içinden daha fazla ulusal ve uluslararası marka yaratılmasına ve sürdürülebilir olmasını sağlamaktır."

EĞİTİMLER MOBİLYA İÇİN

" Yine amacımız: Mobilya sektöründeki iş gücünün mesleki standartlarının belirlenmesi ve çalışanlarının bu standartlara uygun hale gelebilmesi için AB standartları çerçevesinde bir program ve bu programlara uygun eğitimler hazırlamak ve sertifikalandırmak. Mobilya sektöründe sürdürülebilir büyümeyi sağlayacak eğitimleri gerçekleştirmek. İnegöl mobilyasının ve Türkiye'nin uluslararası platformlarda tanıtımını sağlamak" dedi.

CUMHURBAŞKANI BEKLENİYOR

B etabın %90 tamamlandığını belirten Han,

"B etabının inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı. İnşallah Cumhurbaşkanımızın bize vereceği bir tarihte burayı bizlere yakışır şekilde açmayı planlıyoruz. Bizim Mobiliyum olarak daha büyük bir sevdamız var.

İnegöl'de mobilyayı nasıl daha ileriye taşırız, birlik ve beraberliği daha ileriye taşır ve İnegöl'ü dünya mobilyasında söz sahibi bir yer haline getiririzin peşindeyiz." diye konuştu.