Nedim Sonay Kara başkanlığında oluşan yeni yönetimde, Başkan yardımcığına Recep Kıraç, Kani Üçsoy, Genel kaptanlığa Kamil Tekin, Kabil Arı, Cemal Yılmaz, Refik Şaffak, Alt yapı sorumlusu Mesut Güneş, Seyfettin Kalkandere, Tesisler sorumlusu Rafet Kılıç, Federasyon sorumlusu Osman Gümüş, Bölge sorumlusu Sedat Eceryılmaz, Muhasip Abdullah Çincınar isimleri yer aldı.

Volkan Demirel: "İstifa etmek istedim, etmem de gerekiyordu ama olmadı" Volkan Demirel: "İstifa etmek istedim, etmem de gerekiyordu ama olmadı"

BAŞARI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Başkan seçildikten sonra açıklama yapan Osmaniyespor'un yeni başkanı Nedim Sonay Kara;

"Öncelikle bana bu görevi layık gören sayın yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Yeni yönetim kurulumuz Osmaniyespor camiasına hayırlı olsun. Bizler yeni oluşan, ancak yıllardır amatör kulüplerin içinde hizmet vermiş tecrübeli bir ekibiz.

Osmaniyespor İnegölümüzün eski kulüplerinden biridir. Bunun bilincin de olarak en iyi şekilde hizmet etmek istiyoruz. Hedefimiz öncelikle bulunduğumuz yerde kalıcı olmak ve sağlam bir şekilde yukarıya çıkmak istiyoruz.

Gün birlikte olma ve çok çalışma günüdür. Bunu hep birlikte yapmak istiyoruz. Şevkimizin kırılmasına izin vermeyeceğiz ve Osmaniyesporun başarısı için çok çalışacağız.

Eski yönetimdeki arkadaşlarımızla da fikir alışverişinde bulunacağız. Osmaniyespor olarak kapımız herkese açıktır" dedi.