Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Belediye Başkanı ve Oylat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Alinur Aktaş, bugün gelinen noktada ciddi bir ilerleme kaydedildiğini ifade etti.

İNEGÖL'ÜN EN ESKİ ANONİM ŞİRKETİ

Aktaş, Oylat AŞ'nin İnegöl'ün en eski anonim şirketi olduğunu vurgulayarak "Sevinerek söylüyorum İnegöl'ün en eski Anonim Şirketi. Bundan tam 75 yıl önce 13 Mayıs 1942 tarihinde İnegöl Belediyesi ve 5 tane değerli büyüğümüzün iştirakleriyle Oylat A.Ş kurulmuş. Hepsine yürekten teşekkür ediyorum."

42 TANE ORTAK

"Oylat benim kişisel mal varlığım veya ortaklığım olan bir yer değil. Ben Belediye Başkanlığı dolayısıyla buranın Yönetim Kurulu Başkanıyım. Oylat'ın 42 tane ortağı var ve en büyük hissedarı da yüzde 20 civarında bir hisseyle İnegöl Belediyesi. Geçmişte hizmet etmiş Belediye Başkanlarımız var. Takdir edersiniz ki İnegöllüler bizlere oy verirken Oylat'ta bir şeyler yapalım diye oy vermiyorlar. Bizim önceliğimiz İnegöl'ün merkeziyle alakalı. Ama biz turizm konusunu çok önemsiyoruz ve ilk günden beri de Oylat'la alakalı bir şeyler yapıyoruz" ifadelerinde bulundu.

Oylat'ın İnegöl'ün bir değeri, markası olduğunu vurgulayan Aktaş, bu değeri arttırabilmek için 13 yıldır verdikleri emeğin artarak devam edeceğini de sözlerine ekledi.

SERDAR TUNCER DE KATILDI

Tatil yapmak için Oylat'ta bulunan Serdar Tuncer, kendisine gelen daveti geri çevirmeyerek kürsüye çıkarak programa seslendirdiği şiirle renk kattı.

Banka Kartıyla Temassız Ödemelerde Limit Artıyor Banka Kartıyla Temassız Ödemelerde Limit Artıyor

İnegöl Belediyesi Halk Dansları Topluluğunun yöresel oyunlardan oluşan gösterilerini davetliler için sunduğu program, ardından İlknur Ulusoy Akıncı'nın Oylat meydanında izlenime sunulan 'Dört Mevsim Oylat' isimli fotoğraf sergisinin gezilmesi ve ikramlarla son buldu.