Kura sonucunda ilk olarak Doğa Koleji ile karşılaşan Kosova, rakibini 6-3'lük skorla mağlup ederek finale yükseldi. Burada Okyanus Koleji ile karşılaşan Kosova Eğitim Kurumları, rakibini 5-0 gibi net bir skorla mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

ZENGİN TEBRİK ETTİ

Müsabaka sonrasında öğrencilere madalyalarını İnegöl Milli Eğitim Şube Müdürü Halil İbrahim ZENGİN takdim etti. Öğrencileri tebrik eden ZENGİN başarılarının devamını diledi.

BAŞARI TESADÜF DEĞİL

Ödül töreni sonrasında konuşan Özel Devrim Kosova Beden Eğitimi Öğretmeni Refik ŞAFFAK, kurum olarak başarılara alışkın olduklarını belirtti.

Katıldıkları tüm turnuvalarda madalya ve kupaları hedeflediklerini ve bunu büyük ölçüde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. ŞAFFAK, spor konusunda kurum olarak bir felsefeleri olduğunu ve bunun sonucunda da olumlu sonuçlar aldıklarını ifade etti.

SPOR DENİLİNCE AKLA İLK GELEN KURUM

Özel Devrim Kosova Müdürü Özer YILMAZ ise öğrencilerini başarılarının ardından kutladığını belirtti. İnegöl'de spor denilince akla ilk gelen kurum olduklarını belirten YILMAZ, kupa ve madalya sayısı olarak kıyas götürmeyecek bir üstünlük elde ettiklerinin altını çizdi.

Bursaspor’da İlk Aday Avukat Levent Dönertaş Bursaspor’da İlk Aday Avukat Levent Dönertaş

Okulların yalnızca öğrencilerin akademik yönden gelişimini desteklemelerinin yeterli olmadığını, okulların aynı zamanda sosyal ve kültürel yönden de öğrencileri yukarı çekmeleri gerektiğini vurgulayan YILMAZ, kurum olarak bu konudaki başarımız tüm kamuoyunun takdiridir dedi.