Kurum içi iletişime verdiği önemle düzenli olarak İnegöl Belediyesi bünyesinde bulunan müdürlüklerde görev yapan personelle bir araya gelerek belediye hizmetleri, şehrin sorunları ve ülke gündemine ilişkin konuları istişare eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaz sezonunun sona ermesinin ardından yeni dönem istişare toplantılarının ilkini Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile gerçekleştirmişti. Aktaş, personel buluşmaları kapsamında ikinci toplantıyı da Ekim ayının ikinci haftasında yeni kültür sanat sezonunun açılışını yapan Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü personeli ile gerçekleştirdikten sonra, bu haftaki personel buluşmasında İnsan Kaynakları Müdürlüğü ve Yazı İşleri Müdürlüğü personeliyle buluştu.

HEDEF VE DÜŞÜNCELERİNİ PERSONELLE PAYLAŞTI

İnsan Kaynakları ve Yazı İşleri Müdürlüklerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Güngör Sabri Günaydın'ın da hazır bulunduğu personel buluşması, Çarşamba günü 17.00'da Merkez Belediye binasında Yazı İşleri Müdürlüğü biriminde gerçekleştirildi. Aktaş, personel buluşmasında İnegöl Belediyesi'nin hizmetleri ve çalışmalarıyla ilgili personelin görüş ve düşüncelerini dinledi. Bazı personeller burada İnsan Kaynakları Müdürlüğü ve Yazı İşleri Müdürlüğünün işleyişleri hakkında da fikirlerini dile getirdi. Aktaş, personele İnegöl'ün en önemli kurumlarından birinde görev yaptıklarını ifade ederek, Belediye içerisinde İnsan Kaynakları ve Yazı İşleri Müdürlüklerinin de önemine dikkat çekti. Personelinin fikir ve önerilerini de ilgiyle takip eden Aktaş, aynı zamanda kendi hedef ve düşüncelerini de paylaştı.

Düğünlerde Takı Takibini Kolaylaştıracak Yeni Uygulama: Takı Takip Düğünlerde Takı Takibini Kolaylaştıracak Yeni Uygulama: Takı Takip

Belediye personelinin moral ve motivasyonunu arttırarak düşünce ve fikirlerini ilk ağızdan dinleme imkanı sağlayan sohbet toplantısının sonunda Başkan Aktaş, mesai saatlerinin dışında davetini geri çevirmeyip kendisine vakit ayıran personele teşekkür etti. İnsan Kaynakları ve Yazı İşleri Müdürlüğü personeli de Başkan Aktaş'a bu faydalı görüşme için teşekkür ettiler.