Yoğun katılımla yapılan sergi açılışına katılan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2011 yılında 2 kurs merkezi ile eğitim vermeye başlayan İNESMEK'in bugün 11 farklı merkezde İnegöl halkına ücretsiz eğitim verdiğini söyledi.

HAYATLAR İNESMEK'LE DEĞİŞİYOR

Maymunlar Cehennemi "Yeni Krallık" Serinin Dördüncü Filmiyle Vizyona Girmeye Hazır! Maymunlar Cehennemi "Yeni Krallık" Serinin Dördüncü Filmiyle Vizyona Girmeye Hazır!

Başkan Aktaş; "İNESMEK kurulduğu günden bu yana pek çok insan için umut olmuş, pek çok insanın da hayalini gerçekleştirmiştir. Kursiyerlerimizin hayatları İNESMEK'le değişiyor. İNESMEK'in dokunduğu hayatlar zenginleşiyor, güzelleşiyor. İNESMEK hobi olarak gidilen bir kurs olmaktan ziyade insanların meslek sahibi olduğu, ev hanımlarımızın girişimciliğe ilk adımlarını attığı, oluşturulan atölyelerde geleneksel sanatların yaşatıldığı bir eğitim merkezi haline geldi."

SERGİDE 60 ESER GÖRÜCÜYE ÇIKTI

"2015-2016 eğitim öğretim yılı içerisinde İNESMEK kurslarımızda eğitim gören kursiyerlerimizin hazırladığı ara resim sergimizde hocalarımız Ayşe Kuş Taşkın ve Demet Asma'nın öğrencilerinin hazırladığı resimleri göreceğiz. Kurslarımızda yetişen 5 grup öğrencinin hazırladığı yağlı boya resim ve soyut resim çalışmalarının yer aldığı sergide 60 parça eser sergilenmektedir" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Başkan Aktaş, kursiyerlerle birlikte serginin açılışını gerçekleştirdi.