Dünya Kung-Fu Şampiyonu Necmettin Erbakan Akyüz'ün Şampiyonluğu İptal Edildi! Dünya Kung-Fu Şampiyonu Necmettin Erbakan Akyüz'ün Şampiyonluğu İptal Edildi!

30. Uluslararası Kültür Sanat Festivali kapsamında İnegöl'e gelen delegasyonu ağırlamaya devam eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Şavşat Belediye Başkanı Sinan Öztürk'ü konuk etti. Ziyarette Şavşat Kültür Derneği Başkanı Durmuş Aydın ve yöneticiler de hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 30. Uluslararası Kültür Sanat Festivalini tüm güzellikleriyle yaşamaya devam ettiklerini söyledi. Festival vesilesiyle kardeş şehirlerden gelen delegasyonlarla da görüşme fırsatı doğduğunu kaydeden Aktaş,

"Gelen heyetlerimizi belirli programlarla makamımızda ağırlıyoruz. Kendileriyle hasbihal etme fırsatını da buluyoruz. Ben davetimizi kırmayıp festivalimize katıldığı için Sinan Öztürk Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Ben ayrıca delegasyonlarımızın ağırlanmasında katkı veren yerel kültür derneklerimizin de Başkan ve Yöneticilerine teşekkür ediyorum" dedi.

KÜLTÜRLER KAYNAŞIYOR

Şavşat Belediye Başkanı Sinan Öztürk ise Başkan Aktaş'a kendilerini davet ederek yakın ilgi ve alaka gösterdiği için teşekkür etti.

Kültürlerin kaynaşması adına önemli bir organizasyonda bulunduklarını kaydeden Öztürk, "Bizler de bu tür davetlere mesafe ne kadar uzak olursa olsun severek geliyoruz. Başkanımıza bizleri makamında ağırladığı için de teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından karşılıklı hediye takdimi yapıldı.