Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel ile Bir Araya Geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel ile Bir Araya Geldi

ANLAMLI İFTAR

Çarşamba gecesi gerçekleşen, Şehit yakınları ve Gaziler İftar bulaşmasında Kaymakam Ali AKÇA, İnegöl Belediye Başkanı Alper TABAN, İnegöl Belediye Başkanvekili Turgay YEL, Jandarma Komutanı Uğur BAŞ, İlçe Emniyet Müdürü İlhami ARAALİ, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa ERSAN, AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Vildan Yılmaz GÜREL, Aile ve Sosyal Politikalar Bursa İL Müdürü Erkut ÖNEŞ, Muharip Gaziler Derneği İl Başkanı Muzaffer UYAR, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, askeri erkan ve ilçe protokolü bir araya geldiler.

600 KİŞİ KATILDI

600 kişinin katılımıyla gerçekleşen programda, Bursa Muharip Gaziler Derneği Başkanı Muzaffer UYAR, AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Vildan Yılmaz GÜREL, İnegöl Belediye Başkanvekili Turgay YEL ve Kaymakam Ali AKÇAbirer konuşma yaparak ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ettiler.

ŞEHİTLERİMİZE DUA

Yapılan konuşmanın ardından ezanın okunması ile oruçlar açıldı. İftar sonrası ilçe Müftüsü Kazım GÜZEL'in gerçekleştirdiği dua iletüm şehitlerimizin rahmet ve minnetle yad edildi.

Bursa Aile ve sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak ülkemizin bağımsızlığının ve bölünmez bütünlüğünün korunması, yurdumuzda huzur ve güvenliğin sağlanması için canlarını feda eden Kahraman Şehitlerimize, Allah'tan rahmet, Kıymetli Gazilerimize hayırlı uzun ömürler diliyoruz.