1965 yılının Ekim ayında İnegöl'de dünyaya geldi. 4 çocuklu bir ailenin en büyük çocuğudur. İlkokulu İnegöl Şakir Lakşe İlköğretim okulunda okuduktan sonra ortaokula İnegöl İmam Hatip Orta Okulunda devam etmiştir. Liseye de İmam Hatip Lisesinde başlayıp daha sonra yarıda bırakarak iş hayatına atılmak zorunda kalmıştır. 1980 yılında küçük bir testere atölyesi olarak başlayan iş hayatı, gerek yapısı gerekse esnaflığı ile yükselerek devam etti.

Bugün Soylu Testere & Makine ismiyle İnegöl'ümüzün marka değeri mobilyaya hizmet veremeye devam etmektedir.

SOYLU TESTERE & MAKİNE

Firma hakkında bilgiler veren Hamdi Soylu;

"1980 yılında Testere bileme atölyesi olarak hizmete açılan firmamız İnegöl'ümüzün mobilyacılarına kesici aletler konusunda hizmet vermektedir. Kesici takımlar konusunda sektöründe daima öncü olma hedefiyle daima hizmet vermektedir.

Bunun yanı sıra 2009 yılında El aletleri ve Mobilya makineleri satışı bölümünü de bünyesine ekleyen firmamız bugün Soylu Testere & Makine olarak hizmete devam etmektedir. İnegöl'ümüzün her geçen gün daha çok yükselen değeri mobilyanın ortaya çıkışında bizim de katkımızın olduğunu bilmek bizim için gurur vericidir" dedi.

İLK CNC BİLEME MAKİNESİNİ GETİRDİK

Firmanın mobilya yan sanayi sektöründeki yeri ile ilgili olarak da Soylu;

"1980 yılında kurulan firmamız kesici takımlar konusunda sektördeki en eski ve en tecrübeli firmadır. 2000 yılında ilk CNC bileme makinesini Türkiye'ye getirerek sektörün öncüsü olmuş ve gelişmesinde etkili olmuştur. Geçmişte olduğu gibi bugün de yaptığı yatırımlarla kaliteli hizmet anlayışını benimseyerek yoluna devam etmektedir.

2009 yılından itibaren elektrikli ve havalı el aletleri, boya aletleri ve mobilya makineleri satışı ile de hizmet vermektedir. Bünyesinde bulundurduğu gerek kesici takımlar gerekse elektrikli el aletleri ve mobilya makineleri bayilikleri ile mobilyacılara tedarik konusunda kaliteli hizmet vermek bizim öncelikli hedefimizdir" ifadelerini kullandı.

ÖNE ÇIKAN ÜRÜNLER

Benzin ve Motorine Son Durak: Otogazda Dev İndirim! Benzin ve Motorine Son Durak: Otogazda Dev İndirim!

Soylu Testere & Makine'nin öne çıkan ürünleri ise şunları:

"Kesici takımlar; matkap, daire testere, şerit testere, motif freze bıçakları, cnc bıçakları ve takımları, el aletleri; havalı ve elektrikli matkaplar, şarjlı matkaplar, dik matkap, elektrikli testere, el frezeleri, havalı ve elektrikli zımparalar, havalı iskelet ve döşeme tabancaları, havalı boya tabancaları, aspiratörler, hava hortumları ve hava tesisatı jakları. Mobilya makineleri; gönye kesme makineleri, menteşe açma makineleri, dekupaj makineleri, freze makineleri ve kompresörler"

REFERANSLAR

Soylu Testere & Makine'nin önemli referansları arasında şu firmalar yer alıyor:

"Gala Mobilya, Donat Mobilya, Sülekler Kaplama, Artekol Mutfak, Saloni Mobilya, Martat Mobilya, Vanitti Mobilya, Curizon Koltuk, Mudi Mobilya, Weltew Mobilya, Allegro Mobilya, Balin Sandalye, Sedir Mobilya, Nurhas Mobilya, Gür Mobilya, Metalaks Metal Sanayi, Şevketoğlu Kanepe, Donami Mobilya, Duse Koltuk, Kahveci Parke, Asilaks Metal Sanayi, Kupa Genç Odası, Erguvanlar Sandalye, Canmaksan, Şiptar Mobilya, Mobipan Panel Ağaç, Hazeran Sandalye, Severler Kaplama, Nell Mobilya, Eday Sandalye, Towly Mobilya, Turan Metal, Dms Mobilya, Mofis, Ozzo Sandalye Ve Ahşap Ürünleri, Baysal Orman Ürünleri, Sedi Modern Mobilya, Şahin Sandalye, Özbay Sandalye"

AMATÖRDEN PROFESYONELLİĞE

Firma sahibi Hamdi Soylu, mobilya sektörü ile yan sanayinin gelişimini şöyle değerlendirdi:

"İnegöl mobilyasında olduğu gibi yan sanayi sektörü de amatör olarak yapılmakta iken yapılan büyük yatırımlar ve fabrikasyon sistemine geçiş süreci ile yan sanayi sektörü de profesyonel olarak yapılanmıştır.

İnegöl'ümüz bu yatırımlar ile mobilya ve yan sanayi bakımından sadece Türkiye'nin değil dünyanın da merkez şehirlerinden biri olmuştur. Yapılan ve yapılacak yatırımlar ile daha da ileri noktaya gelecek olan sanayimiz adından her geçen gün daha da söz ettirecektir.

Bu konuda mobilyanın ortaya çıkışında bizim de tuzumuzun olması bizim için gurur verici bir durumdur"