Öğrencilere Dilan Polat gösterisi yaptıran öğretmenlere soruşturma açıldı Öğrencilere Dilan Polat gösterisi yaptıran öğretmenlere soruşturma açıldı

Kültür Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliği ile İLESAM(Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği) tarafından düzenlenen; Türkiye'deki Tüm Ortaokul ve Lise Öğrencileri İçin "Esere Saygılı, Korsana Karşıyız" Ulusal Slogan ve Logo Yarışmasında, Logo dalında birinci olan İnegöl Salih İbrahim Kırcalı Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi İrem Ekici, Ankara'da Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu'nda düzenlenen törenle Kültür Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürünün elinden birincilik ödülünü almıştı.

Başarılı öğrenciye bir ödül de Belediye Başkanı Alinur Aktaş'tan geldi. Başkan Aktaş, başarılı öğrenciyi altınla ödüllendirdi.

ÖNEMLİ BAŞARI

Aktaş, ziyarette yaptığı konuşmada; "Meclis üyelerimizle birlikte kızımızı ziyaret edip, ödüllendirmek istedik. Esere saygılı Korsana Karşıyız slogan ve logo yarışmasında kızımız Türkiye birincisi oldu. Bu başarı olunca da ister istemez bu gururu paylaşmak istedik. İrem kardeşimize teşekkür ediyorum. Hem ilçemizin hem de okulumuzun adını duyurma adına önemli bir başarı. Müdür beyin şahsında öğretmen arkadaşlarımıza da başarılar ve kolaylıklar diliyorum" dedi.

HEDEFİMİZ YÜKSEKTİ

Türkiye birinciliği elde eden İrem Ekici ise; "Edebiyat öğretmenimiz böyle bir yarışmadan bahsetti ben de gönüllü oldum. Hedefimiz yüksekti. Türkiye birincisi olduğum için çok mutluyum. Bu başarıya ulaşmamda öncelikle aileme, danışmanlığımı yapan Edebiyat öğretmenim A.Metin Kürümoğlu'na, Okul Müdürüm Abdurrahim Mercan'a teşekkür ederim" dedi.

Başarılı öğrenci İrem Ekici, Başkan Aktaş'a da ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek; çiçek takdim etti.