İnegölspor 1 Puan Aldı, Rakibi 3. Lige Düştü İnegölspor 1 Puan Aldı, Rakibi 3. Lige Düştü
Metin Ungan yaptığı açıklamada; “Sporcu kardeşlerimi kutluyorum. Çok çekişmeli bir maçtı. Adeta birinci futbol ligi mücadelesi andıran bir görüntü verdiler. İlk maçlar her zaman zor olur. Zorda olsa maçı 2-1 kazandığımız için çok mutluyum. Özellikle futbolcu kardeşlerim maçtan önce bu maçı kazanıp bana doğum günü kutlaması olarak hediye edeceklerini söylemişlerdi. Verdikleri sözü yerine getirmiş oldular. İnanılmaz mutluyum, maçtan çok keyif aldım. Bu başarımızın devamını diliyorum” dedi.

3 PUANLA BAŞLAMAK ÖNEMLİ

Ungan, şöyle devam etti: “İlk maçı kazandığınızda takıma ayrı bir hava geliyor. Dediğim gibi ilk maçlar her zaman sıkıntılı geçer, fakat bugünkü maç bir başka sıkıntılıydı, çünkü rakip inanılmaz mücadele etti. İdmanlarımızı izliyorum inanılmaz keyif alıyorum, bizde çok çalışıyoruz. Maçı alacağımızı biliyorduk, fakat maç oynanamadan emin olamıyorsunuz. Futbolcularımız sahada inanılmaz gayret gösterdiler. Talihsiz bir gol yedik. Maç berabere olduktan sonra yeniden öne geçeceğimize inanıyorduk, öylede oldu. İlk maçı kazanarak sezona 3 puan ile başlamak her zaman avantajdır. Gün geçtikçe takımımız daha rayına oturacaktır.”

TARAFTARLARIMIZLA GURUR DUYUYORUM

“Taraftarımız gerçekten harikaydı. Taraftarlarımızla gurur duyuyorum. Onlar camiamızın en güzel değerleridir. Küfürsüz, centilmenlik adına kötü olan hiçbir şey yoktu, inşallah taraftarlarımız böyle devam edecektir.”