Koç (21 Mart - 19 Nisan)

Bugün arkadaşlarınla spontane bir buluşma planı yapılabilir. Onlarla dışarıda aktif bir gün geçirme şansın var. Aile içinde ise çözülmesi gereken küçük bir mesele gündeme gelebilir. Ayrıca, spor yaparak fazla enerjini atmak sana iyi gelebilir!

Gebç Gazete Koç

Boğa (20 Nisan - 20 Mayıs)

Aile içinde huzurlu bir gün geçirme ihtimalin yüksek. Belki de uzun zamandır görüşmediğin bir aile büyüğünle sohbet edebilirsin. Arkadaşlarınla açık havada bir yürüyüş planı da moralini yükseltebilir. Spor yapmayı düşündüysen, bugün hafif bir egzersizle başlayabilirsin.

Genç Gazete Boğa Burcunun Olumlu Ve Olumsuz Özellikleri Nelerdir (1)

İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran)

Bugün arkadaşlarınla yapacağın keyifli sohbetler seni çok mutlu edebilir. Belki de birlikte bir spor aktivitesi planlamak eğlenceli olabilir. Ailede ise beklenmedik bir destek alman olası. Uzun zamandır beklediğin bir konuda yardıma ihtiyacın olabilir ve aileden gelen bu yardım işini kolaylaştırabilir.

Genc Gazete Astroloji Burc Ikizler(7)

Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz)

Aileyle olan ilişkilerin bugün daha sıcak ve samimi bir hale gelebilir. Belki de birlikte vakit geçirmek için güzel bir plan yapabilirsiniz. Arkadaşlarınla ise yeni bir spor dalını deneme fikri gündeme gelebilir. Bugün hareketli bir gün geçirme olasılığın yüksek.

Astrolojiye Göre En Çalışkan Burçlar!  Yengeç

Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Arkadaşlarınla spor salonunda buluşma ya da dışarıda bir koşu yapmak isteyebilirsin. Bugün enerjin yüksek ve bunu iyi değerlendirebilirsin. Aile içinde ise bazı konularda anlaşmazlıklar olsa da, bunları çözme kabiliyetin sayesinde günün sonunda huzuru bulabilirsin.

Genç Gazete Aslan

Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)

Aile içinde bugün biraz daha sorumluluk almak durumunda kalabilirsin. Fakat bu sorumluluklar seni fazla yormayacak gibi görünüyor. Spor yaparak hem bedenini hem zihnini rahatlatabilir, arkadaşlarınla birlikte vakit geçirerek keyifli anlar yaşayabilirsin.

astroloji burçlar başak buruc (6)

Terazi (23 Eylül - 22 Ekim)

Bugün arkadaşlarınla eğlenceli bir buluşma planı yapabilirsin. Uzun zamandır ertelediğin spor aktivitelerine geri dönmek için de güzel bir zaman. Aileyle ilgili bir konuda ise önemli bir karar alman gerekebilir; sakin kalıp sağduyunla hareket edersen her şey yoluna girebilir.

terazi burcu (6)

Akrep (23 Ekim - 21 Kasım)

Aile üyeleriyle uzun zamandır planladığınız bir etkinliği bugün gerçekleştirme fırsatınız olabilir. Belki bir yürüyüş ya da bisiklet sürme planı yapabilirsiniz. Arkadaş çevrende de bugün sürpriz buluşmalar gerçekleşebilir. Spor yaparken dikkatli olmalısın, kendini zorlamamaya çalış.

Akrep Burcu Astroloji Burclar (4)

Yay (22 Kasım - 21 Aralık)

Spor yapma konusunda bugün oldukça hevesli olabilirsin. Belki bir arkadaşınla birlikte yeni bir spor denemek isteyebilirsin. Aile içinde ise beklenmedik güzel bir haber alma ihtimalin var. Arkadaşlarınla keyifli bir akşam geçirebilirsin, enerjin oldukça yüksek!

Astroloji Burclar Yay Burcu (1)

Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak)

Bugün aile içindeki bazı meselelerle ilgilenmen gerekebilir. Özellikle duygusal konularda daha açık olman önemli olabilir. Spor yaparak zihnini boşaltmak ve arkadaşlarınla vakit geçirmek de seni rahatlatabilir. Belki de yeni bir spor rutinine başlamak için uygun bir gün.

Astrolojiye Göre En Çalışkan Burçlar!  Oğlak

Kova (20 Ocak - 18 Şubat)

Aileden biriyle küçük bir anlaşmazlık yaşanabilir, ancak bunu tatlıya bağlama şansın var. Arkadaşlarınla dışarı çıkıp biraz hareket etmek seni hem bedenen hem de zihnen rahatlatabilir. Spor salonuna gitmek ya da doğada yürüyüş yapmak harika bir fikir olabilir.

Genç Gazete Kova

Balık (19 Şubat - 20 Mart)

Bugün spor yapma konusunda biraz temkinli olsan da, küçük bir egzersiz bile kendini iyi hissetmeni sağlayabilir. Aile içinde sıcak ve destekleyici bir ortamda bulunma ihtimalin yüksek. Arkadaşlarınla ise keyifli ve eğlenceli bir gün geçirebilirsin.

Genç Gazete Balık Burcu Erkeğinin Şifreleri Aşk, Iş Ve Ötesi (3)

Kaynak: Haber Merkezi