Genç avukat, inme geçirmesinin ardından Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi İnme Merkezi'nin gerçekleştirdiği 10 dakikalık jet operasyonla eski sağlığına kavuştu.

Samsun ve çevresinde hizmet veren merkez, profesyonel ekibi ve gelişmiş altyapısıyla dikkat çekiyor.

saglik hastane avukat (1)

Hayat Kurtaran Müdahale: Zamanla Yarış

Inme Anında Hızlı ve Etkin Müdahale

Sevilay Ahmadlı, işyerinde inme geçirdikten sonra hızla Sinop Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve acil olarak Samsun'a sevk edildi. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi İnme Merkezi'nde 10 dakika içinde damarının açılması sayesinde Ahmadlı, eski sağlığına kavuştu ve felç riskinden kurtuldu.

“Sağlığıma kavuşmamda emeği geçen doktorlarımızdan ve ekibimizden Allah razı olsun” - Avukat Sevilay Ahmadlı

saglik hastane avukat (3)

Profesyonel Ekip ve İleri Teknoloji

İnme Merkezi'nin girişimsel nöroloji uzmanı Prof. Dr. Çetin Kürşad Akpınar, genç yaşta inme geçiren hastalara zamanında ve etkin müdahalenin önemini vurguladı. Akpınar, "Hastaya hızlı müdahale edilmesi, felç veya ölüm riskini önemli ölçüde azaltıyor" dedi ve merkezin altyapısı ve deneyimli ekibi sayesinde bu başarının mümkün olduğunu belirtti.

“Kasık iğne girişinden 10 dakika sonra damarı açarak hastayı eski sağlığına kavuşturabildik.” - Prof. Dr. Çetin Kürşad Akpınar

saglik hastane avukat (4)

İnmenin Erken Belirtilerine Dikkat

Prof. Dr. Akpınar, ani konuşma bozukluğu, kol ve bacaklarda güçsüzlük, baş dönmesi, denge kaybı ve görme kaybı gibi inme belirtilerinin hızla tanınması gerektiğini belirtti. Bu belirtiler görüldüğünde derhal hastaneye başvurulması gerektiğini vurguladı.

Samsun ve çevresinde yaşayanlar, bu hayat kurtaran hikayeden cesaret alarak acil durumlarda zaman kaybetmeden harekete geçmeye teşvik ediliyor.

saglik hastane avukat (5)

Editör: AYHAN BAYRAKTAR