Bursa

138 Firma Misafirlerini Bekliyor... MODEF Expo Fuarı Bugün Açılıyor! Peki Fuar Açılışına Kim Katılacak?

Mobilyanın başkenti İnegöl'de düzenlenen ve mobilya sektörünün en önemli etkinliklerinden biri olan MODEF Expo Fuarı, bugün kapılarını açıyor.

Abone Ol

Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen ve mobilya sektörünün en önemli etkinliklerinden biri olan MODEF Expo Fuarı, bugün kapılarını açıyor. Yenilenen yüzüyle misafirlerini ağırlamaya hazırlanan fuar, birbirinden farklı özel tasarımları ve dünyanın çeşitli ülkelerinden ziyaretçileri bir araya getirecek.

51. Kez Kapılarını Açıyor

Bu yıl 51. kez düzenlenen MODEF Expo, mobilya profesyonellerine ev sahipliği yapacak. Fuar alanında 138 firma stant açacak ve bunların 51'i fuara ilk kez katılan firmalardan oluşacak. Yeni katılımcılarla birlikte fuar, sektörün yeniliklerini ve trendlerini yakından takip etmek isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ve MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, fuara 2 bin yabancı ziyaretçi beklediklerini belirtti. 

Açılışa Kimler Katılacak?

Fuarın açılışına kabineden herhangi bir bakan katılmayacak olsa da, Bursa Valisi Erol Ayyıldız, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, milletvekilleri ve ilçe protokolü katılım sağlayacak. Açılış töreni bugün saat 12.00'de gerçekleşecek.

MODEF Expo Fuarı, mobilya sektöründeki yenilikleri görmek ve yeni iş bağlantıları kurmak isteyen profesyoneller için büyük bir buluşma noktası olacak. Fuar, sektörün kalbinin attığı İnegöl'de misafirlerini bekliyor.