Asayiş

18 günlük evli gelin evinde ölü bulundu

İzmir'in Torbalı ilçesinde 18 günlük evli olan Özge Hançer Girgiç (32), evinde ölü bulundu. Genç kadının ani ölümü, büyük bir üzüntü ve şaşkınlık yarattı.

Abone Ol

İzmir’in Torbalı ilçesinde yaşayan Özge Hançer Girgiç, 26 Eylül akşamı işten eve dönen eşi Hakan Girgiç tarafından yerde hareketsiz yatarken bulundu.

Eşini bu halde gören Hakan Girgiç, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç kadının hayatını kaybettiğini tespit etti.

Şüpheli ölüm kayıtlara geçti

Özge Hançer Girgiç’in ani ölümü büyük bir şaşkınlık yaratırken, cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olay, şüpheli ölüm olarak kayıtlara geçti ve ölüm sebebinin belirlenmesi için incelemeler başlatıldı. Henüz genç kadının neden öldüğü netlik kazanmış değil.

18 günlük evlilik sona erdi

Özge Hançer Girgiç ve Hakan Girgiç çifti, sadece 18 gün önce dünyaevine girmişti. Bu mutlu birlikteliğin aniden trajik bir şekilde sona ermesi, aile ve yakın çevreyi derinden sarstı. Özge Hançer Girgiç’in cenazesi, adli tıptaki işlemlerin ardından ailesine teslim edilerek toprağa verildi.

"Genç kadının cenazesi, ailesinin ve sevdiklerinin gözyaşları arasında toprağa verildi."

Ölüm nedeni araştırılıyor

Özge Hançer Girgiç’in ölüm nedeni şu an için gizemini koruyor. Olayla ilgili başlatılan incelemeler, ölümün ardındaki sır perdesini aralamak amacıyla sürdürülüyor. Yapılan otopsi sonuçları doğrultusunda olayın netleşmesi bekleniyor.