25 Mayıs Burç Yorumları: Yıldızlar Bugün Ne Söylüyor?


Merhaba sevgili burç severler! Bugün 25 Mayıs ve yıldızlar sizin için ne söylüyor? Hadi Keşfedelim!

Koç (21 Mart - 19 Nisan)
Sevgili Koç, bugün enerjin tavan yapıyor! Ancak, sabrın da sınanacak. Sabırlı ol, işler yoluna girecek. Bugün dua etmek için güzel bir gün, kalbini aç!

Boğa (20 Nisan - 20 Mayıs)
Boğa burcu, bugün maddi konular ön planda. Ama unutma, mal da yalan mülk de yalan, var biraz da sen oyalan! Sadaka vermek, hem gönlünü ferahlatır hem de bereket getirir. Bugün birine yardım etmek seni daha da mutlu edecek.

İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran)
Sevgili İkizler, bugün iletişim becerilerin zirvede.Güzel sözler söyle, gönüller fethet. Bugün sevdiklerinle vakit geçirmek için harika bir gün.Astroloji Burclar Oglak (4)

Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz)
Yengeç burcu, bugün duygusalsın. Kalbini ferah tut,.Ailene daha fazla vakit ayır, onların duası sana güç verecek. Bugün, sevdiklerinle birlikte huzur dolu bir akşam geçirebilirsin.

Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Aslan burcu, liderlik vasıfların bugün parlıyor. Ancak kibirden uzak dur.Mütevazı ol, insanlara yardım et. Bugün, bir dostuna destek olmak sana huzur verecek.

Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)
Sevgili Başak, bugün detaylara takılma günü değil. Her şeyde bir hayır vardır, bunu unutma. Bugün, kendine zaman ayır ve ruhunu dinlendir.Astroloji Burclar Oglak (5)

Terazi (23 Eylül - 22 Ekim)
Terazi burcu, bugün dengeyi bulmak senin için önemli. Adaletli ol.İlişkilerinde dürüstlükten şaşma. Bugün, sevdiklerinle güzel bir sohbet etmek için ideal bir gün.


Akrep (23 Ekim - 21 Kasım)
Akrep burcu, bugün sezgilerin çok güçlü. Ancak, kin tutma, affetmek büyüklüktür. Kalbini temiz tut, dua et ve huzuru bul. Bugün, manevi yönünü kuvvetlendirmek için güzel bir fırsat.

Yay (22 Kasım - 21 Aralık)
Sevgili Yay, bugün macera ruhun ön planda. Ancak, dikkatli ol ve israftan kaçın. Bugün, yeni şeyler öğrenmek ve keşfetmek için harika bir gün.Genç Gazete Oğlak Burcunda Aşk, Stil Ve Ünlüler Astroloji Burçlar (1)

Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak)
Oğlak burcu, bugün sorumlulukların ağır basıyor. Azimle çalış, dualarını eksik etme. Bugün, hedeflerine bir adım daha yaklaşabilirsin.


Kova (20 Ocak - 18 Şubat)
Kova burcu, bugün yeniliklere açıksın. Bugün, yaratıcı projelere imza atmak için mükemmel bir gün.

Balık (19 Şubat - 20 Mart)
Sevgili Balık, bugün duyguların yoğun. Ancak, tevekkül et, Allah'a güven. Her şeyin bir vakti vardır, sabırlı ol. Bugün, iç huzurunu bulmak için meditasyon ve dua etmek iyi gelebilir.Astroloji Burclar Oglak (1)

Kaynak: astroloji.com