İsrail Malı Ürünleri Geri Verdi

Elazığ’ın Arıcak ilçesinde gerçekleşen olayda, 5 yaşındaki Mahir Aydemir marketten aldığı yiyecekleri eve götürdüğünde, annesi tarafından bu ürünlerin İsrail malı olduğu belirtildi. Küçük çocuk, aldığı ürünleri geri getirip market sahibine "İsrail malını satıyorsun bana. İsrail malı niye satıyorsun söyle bana? Bak burada Türkiye yazıyor. Sen İsrail misin, o zaman niye satıyorsun" diyerek tepki gösterdi. Bu duyarlı hareket, market sahibi tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Genc Gazete Israil Mali Ve Cocuk Tepkisi (1)

Anneden Gelen Uyarı

Mahir Aydemir, marketten aldığı ürünlerle eve geldiğinde, annesi bu yiyeceklerin İsrail malı olduğunu fark etti. Durumu öğrenen Mahir, hemen aldığı ürünleri markete geri götürüp iade etti. Anneden gelen bu uyarı, küçük çocuğun büyük bir tepki göstermesine neden oldu.

Market Sahibi Olayı Kaydetti

Market sahibi, bu anları cep telefonu ile kaydetti ve görüntüler kısa sürede yayıldı. Mahir Aydemir’in duyarlı davranışı ve sözleri, izleyenlerde derin bir etki bıraktı. Küçük bir çocuğun böylesine bilinçli bir tavır sergilemesi, çevrede büyük yankı uyandırdı.

Kaynak: Haber Merkezi