Spor

Acun Ilıcalı umut dağıttı "Yarıştan kopmadık, geleceğe güvenle bakıyoruz"

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Galatasaray mağlubiyetine rağmen takımına güvenerek, “Yarıştan kopmak, ümitsizlik, karamsarlık yok” dedi.

Loading...

Abone Ol

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray’a karşı alınan 3-1’lik mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Takımın ve teknik direktörün arkasında olduğunu belirten Ilıcalı, “Bu mağlubiyetin bizi sarsmasına izin vermeyeceğiz. Fenerbahçe güçlü bir camia, biz yarışta varız” dedi.

Fenerbahçe için bir mağlubiyetle şampiyonluk kaybedilmez

Galatasaray’a karşı beklenmedik bir mağlubiyet yaşadıklarını ifade eden Acun Ilıcalı, bir maçla şampiyonluk kaybedilmeyeceğini belirtti. "Nasıl bir galibiyetle şampiyon olunmuyorsa, bir mağlubiyetle de şampiyonluk kaybedilmez" diyen Ilıcalı, takıma olan inancının tam olduğunu dile getirdi.

Takımın performansına güveniyoruz

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'nin sahada sergilediği performanstan memnun olduğunu, ancak futbolun bir sonuç oyunu olduğunu hatırlattı. İstatistiklerde üstün olduklarını belirten Ilıcalı, “Oynanan oyun bize pozitif sinyaller veriyor. Üzgünüz ama takımın geleceğinden umutluyuz" şeklinde konuştu.

Teknik direktör hatalardan ders çıkaracak

Mağlubiyetten gerekli derslerin çıkarılacağını ifade eden Ilıcalı, teknik direktörün gerekli müdahaleleri yapacağına olan güvenini dile getirdi. “Eylül ayında oynanan bir maçın sezon geneline etkisi çok büyük olmaz. Mühim olan, hataları düzeltmek ve geleceğe daha güçlü adımlarla ilerlemek” dedi.

"Biz Fenerbahçe’yiz, güçlü bir camiayız. Bir mağlubiyetin bizi sarsmasına izin vermeyeceğiz." - Acun Ilıcalı

Geleceğe yönelik iyimserlik sürüyor

Takımın genel performansına yönelik sorulara da yanıt veren Ilıcalı, özellikle forvet oyuncusu Youssef En-Nesyri’nin performansına değindi. Ilıcalı, bireysel performanslar üzerinden yorum yapmanın doğru olmadığını vurgulayarak, “Biz günlük değerlendirmeler yerine, geleceğe odaklanıyoruz. Takımımızın potansiyeli çok yüksek” dedi.

Fenerbahçe’nin hedefi hala yüksek

Geçtiğimiz sezon 99 puanla tamamlanan sezonun ardından bu yıl da aynı başarıyı hedeflediklerini belirten Acun Ilıcalı, "Henüz 90 puan daha var, bir maç kaybettik ama motive kaybımız yok" diyerek sözlerini tamamladı.

Son Dakika, Güncel haberlere BURADAN ulaşabilirsiniz!

Spor haberleri için TIKLAYIN!