Bursa Süper Amatör Küme’de mücadele eden İnegöl temsilcisi Alanyurtspor, 2024-2025 sezonunu coşkulu bir açılışla başlattı. Sezonun startı, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban'ın yaptığı başlama vuruşuyla verildi. Alanyurtspor tesislerinde düzenlenen açılış törenine, futbolseverler ve kulüp yönetimi büyük ilgi gösterdi.

Whatsapp Image 2024 09 06 At 14.17.34 Gencgazete

Başkan Taban'dan Başarı Dilekleri

Sezon açılışında konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Alanyurtspor’a yeni sezonda başarılar diledi. Taban, “Yeni sezonun hayırlı olmasını temenni ediyorum. Alanyurtspor’un bu sezon da önemli başarılar elde edeceğine inanıyorum. Kulübümüzü her zaman desteklemeye devam edeceğiz” dedi. Başkan Taban’ın konuşmasının ardından başlama vuruşu yapılarak yeni sezonun resmi olarak başladığı duyuruldu.

Whatsapp Image 2024 09 06 At 14.17.34 (1) Gencgazete

Özel Forma Hediyesi

Alanyurtspor Başkanı İlhan Çiftçi, açılışa katılım gösteren İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş’a, üzerinde isimleri yazılı Alanyurtspor formalarını takdim etti. Çiftçi, katılımları ve destekleri için Taban ve Durmuş’a teşekkür ederek, bu tür organizasyonların kulüp ve şehir için büyük önem taşıdığını vurguladı.

Muhabir: Şaban Kılıçcı