Spor

Alican Ortakçı: “Madalya Kazanan Sporcularımızla Gurur Duyuyoruz”

Ortakçıspor Kulüp Başkanı Alican Ortakçı, Balkan Açık Su Şampiyonası'nda milli forma ile madalya kazanan sporcular Çağkan Demir Biçen, Alperen Sinop, ve Ece Erol'u ödüllendirdi.

Abone Ol

Ortakçıspor Kulüp Başkanı Alican Ortakçı, Balkan Açık Su Şampiyonası'nda milli forma ile madalya kazanan sporcular Çağkan Demir Biçen, Alperen Sinop, ve Ece Erol'u ödüllendirdi. Sporcuların başarısı gurur kaynağı oldu.
Balkan Açık Su Şampiyonası’nda milli forma ile yarışıp madalya kazanan sporcular, Ortakçıspor yönetimi tarafından ödüllendirildi.  Ödül törenine kulüp başkanı Alican Ortakçı ve yönetim kurulu üyeleri Bertan ve Umut Ortakçı’da katıldı.


GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUZ
Başkan Alican Ortakçı, madalya kazanan sporcular Çağkan Demir Biçen, Alperen Sinop, ve Ece Erol için düzenlenen ödül töreninde yaptığı açıklamada, “Milli forma altında gösterdikleri üstün performans ve kazandıkları madalyalarla kulübümüze gurur yaşatan sporcularımızı ve teknik kadromuzu gönülden tebrik ediyoruz” dedi.


MADALYA KAZANANLARA TEBRİK
Sporcularımızın başarıları ile  gurur duyuyoruz diyen Ortakçı, sporcuların emeklerinin karşılığını almanın kulüp için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu belirtti. “Sporcularımızın azmi ve disiplini sayesinde bu başarıyı elde ettik. Teknik kadromuzun desteği de başarıda önemli bir rol oynadı,” ifadelerini kullandı.


TEKNİK KADROYA TEŞEKKÜR
Başkan Ortakçı, “Teknik ekibimizin emekleri sayesinde sporcularımızın başarısını kutluyoruz. Kulüp olarak her zaman yanlarında olacağız ve daha nice başarılara imza atacaklarına inanıyoruz,” şeklinde açıklamalarını tamamladı.