Bursa’da Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı İnfaz Büro Amirliği ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda farklı suçlardan aranan şüphelilere yönelik geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirdi.

Teknik ve fiziki takiple iz süren polis ekipleri, 24 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Emrah Ç., uyuşturucu madde bulundurma ve ticareti suçundan 20 yıl 9 ay hapis cezası olan Ahmet D. ile çekle karşılıksız işlem yapma suçundan 5 yıl hapis cezası alan İncifer Ö.'yü kıskıvrak yakaladı.

Genç Gazete Aranan Şüphelilere Şafak Operasyonu (4)

Ekipleri karşısında görünce camdan atladı

Operasyon esnasında İncifer Ö.'nün ikamet ettiği adrese baskın düzenleyen ekipler, şüphelinin polisten kaçmaya çalıştığını fark etti.

Polisleri karşısında gören İncifer Ö., 2. kattan aşağı atlayarak kaçmaya çalıştı ancak düşüş sırasında ayağını kırdı. Yaralanan şüpheli, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Genç Gazete Aranan Şüphelilere Şafak Operasyonu (3)

Önce hastaneye ardından cezaevine sevk edildi

Ayağı kırılan İncifer Ö., hastanedeki tedavisinin ardından mahkemeye çıkarıldı. Tutuklanarak cezaevine sevk edilen şüpheli, adalet önüne çıkarılmadan önce Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltında tutuldu. Bu operasyon, emniyet güçlerinin suçlulara göz açtırmadığını bir kez daha gösterdi.

İl Emniyet Müdürlüğü: “Vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak için operasyonlar hız kesmeden devam edecek.”

Genç Gazete Aranan Şüphelilere Şafak Operasyonu (1)

Emniyet, güvenlik için çalışmalarını sürdürüyor

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların can ve mal güvenliğini koruma amacıyla bu tür operasyonların devam edeceğini duyurdu. Yapılan açıklamada, aranan suçluların yakalanmasına yönelik çalışmaların aralıksız sürdürüldüğü ve halkın güvenliği için tüm imkanların seferber edildiği belirtildi.

Genç Gazete Aranan Şüphelilere Şafak Operasyonu (2)

İnanç haberleri için TIKLAYINIZ!

Astroloji ve Rüya haberleri için TIKLAYINIZ!

Kadın Aile haberleri için TIKLAYINIZ!

Kültür Sanat haberleri için TIKLAYINIZ!

Kaynak: İHA