ASLAN BURCU KADINI AŞK VE İLETİŞİM

1-Ateş elementine bağlı olan Aslan burcu kadını tutkulu ve cana yakındır; duygularını kolaylıkla ve açık bir biçimde gösterir.

2-Âşık oldukları zaman sevdikleri kişiye karşı eğlenceli, sadık ve oldukça cömert olurlar.

3-Sevdiğinin peşinde bir aslan kadını dişli bir biridir, sevdiğiyle arasına giren herhangi bir şeyi ortadan kaldırmasını bilir.

aslan burçlar astroloji (1)

4- Hemen hemen tüm iletişimlerde lider rolünü üstlenirler; bağımsızlık ve inisiyatif alma ihtiyaçlarına sıkı sıkıya tutunurlar.

5- Aslan burcu zaman zaman sevdiklerini yorabilir, bilhassa Aslan burcu kadını kendi isteklerini dayatıp burunlarını sokmamaları gereken işlere burunlarını sokmaya başladıkları zaman can sıkıcıdır.

6- Aslan kadının öz farkındalığı yüksek, makul ve onun kadar zeki biriyle evlenmesi gerekmektedir.

aslan burçlar astroloji (6)

7- Aslan burcunun evlendiği kişinin kendilerini ifade etme ve kendileri için savaşma gücü yüksek olmalıdır, yoksa Aslan’ın gücü onları bıktırabilir.

8- Aslan burcu kadını: Parlak koyu renkler, güçlü saçlar, gösterişli ayakkabılar gibi gücüne vurgu yapan bu tarz şeylerle dikkatleri üzerine çekmeyi, çok konuşulacak türden farklı giymeyi severler.

9- Aslan kadını hakimiyet alanı olan evinin her santimetrekaresini dekore etmeye bayılır. Yaşadığı yerde sadece bir süreliğine de kalsa bunun için zaman harcamayı sever.

aslan burcu (8)

10- Aslan kadını lükse düşkündür; parlak renkli, mücevherli, gösterişli giysileri sever. Ne kadar çok takı ve mücevher varsa o kadar iyidir.

Sıradaki yazımızda Aslan burcu özelliklerini paylaşmaya devam edeceğiz. Bizi takip etmeye devam edin.

Astroloji ve burçlar sayfamız için TIKLAYINIZ

Editör: AYHAN BAYRAKTAR