Yaşam

Babasının minibüsü altında kalan çocuk hayatını kaybetti

Çocuklar minibüsle eve dönen babalarına koştular. Babasının kullandığı minibüsün altında kalan 2 yaşındaki Rojin A. hayatını kaybetti.

Loading...

Abone Ol

Diyarbakır’ın Ergani ilçesi Armutova Mahallesi’nde meydana gelen trajik kazada, babası Şaban A.’nın kullandığı öğrenci servisinin altında kalan 2 yaşındaki Rojin A., feci şekilde hayatını kaybetti.

Olay, Şaban A.’nın servisini tamamladıktan sonra evine dönerken yaşandı. Baba, iki çocuğunu servise alırken, Rojin’i fark etmedi ve minibüsü hareket ettirdiği sırada küçük kız minibüsün altında kaldı.

Baba, kazayı fark etmedi

Şaban A., iki çocuğunu minibüse alırken, küçük Rojin’i fark edemedi. Minibüsü hareket ettirdiği anda Rojin A. minibüsün altında kaldı.

Hemen durumu fark eden baba, büyük bir şok yaşadı. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, yaptıkları incelemelerde küçük çocuğun hayatını kaybettiğini belirledi.

Küçük Rojin hastaneye kaldırıldı ama kurtarılamadı

Küçük Rojin, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Ergani Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Rojin’in hayatını kaybetmesi, aileyi ve mahalle sakinlerini yasa boğdu. Minibüs sürücüsü olan baba Şaban A., olayla ilgili gözaltına alındı.

Aile büyük üzüntü yaşıyor

Küçük Rojin’in ani ölümü, ailesi için büyük bir yıkım oldu. Babası Şaban A., gözaltında bulunurken, olayın detayları aydınlatılmaya çalışılıyor. Ergani’deki mahalle sakinleri ise bu acı olay karşısında büyük bir üzüntü yaşadı.

İnanç haberleri için TIKLAYINIZ!

Astroloji ve Rüya haberleri için TIKLAYINIZ!

Kadın Aile haberleri için TIKLAYINIZ!

Kültür Sanat haberleri için TIKLAYINIZ!