Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ankara’da esnaf ziyaretlerinde bulunarak hem Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaştı hem de ekonomiye dair mesajlar verdi. Bakan Bolat, yaptığı açıklamada, Türkiye’nin ekonomik ve ticari alanda güçlü bir şekilde ilerlediğini vurguladı.
Esnafla bir araya gelen Bakan Bolat, ziyaret sırasında alışveriş de yaptı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bolat, “Bugün Ankara’da, esnafımızla hem bayramlaştık hem de bazı muhalif kesimlerin ülkemize, ticaretimize, esnafımıza ve üreticimize zarar verme amacıyla yaptıkları çağrılara karşı dayanışmamızı göstermek için esnaf ziyaretlerinde bulunduk” ifadelerini kullandı.
“İhracatta Önemli Atılımlar Devam Ediyor”
Bakan Bolat, Türkiye ekonomisinin çok yönlü kalkınma hamlelerini sürdürdüğünü belirterek, “Türkiye; üreticileri, esnafı, sanatkarı, kooperatifleri, sanayicisi ve ihracatçısıyla birlikte, ekonomik ve ticari alanda güçlü adımlarla yoluna devam etmekte; mal ve hizmet ihracatında önemli atılımlar gerçekleştirip istihdamını güçlendirmeyi sürdürmektedir” dedi.
“Bu süreçte, bazı siyasilerin hezeyan dolu açıklamalarına karşı da güçlü bir yanıt verebilecek durumdadır” ifadelerine yer veren Bolat, paylaşımında alışveriş yaptığı anlara ait fotoğraflara da yer verdi.