Eğitim

Bakanı Yusuf Tekin'den Teşekkür mektubu

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolasıyla görevi başında olan ve emekli olan öğretmenlere teşekkür mektupları gönderdi.

Abone Ol

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolasıyla görevi başında olan ve emekli olan öğretmenlere teşekkür mektupları gönderdi.

Bakan Tekin, eğitim ailesinin emektarlarına şükranlarını sunarken, cep telefonlarına gönderdiği mektuplarda öğretmenlerin değerli katkılarına vurgu yaptı.

Her bir öğretmenin meslekteki çalışma yılını ve katkılarını belirterek, öğrencilere ve topluma sağlamış oldukları değeri vurgulayan Bakan Tekin, mesleğinde yeni başlayan öğretmenlere hitaben, "Şimdiden bir çok öğrencinin hayatına dokundunuz. Sizinle aynı yolda yürümekten kıvanç ve mutluluk duyuyorum."

4 yıldan daha uzun öğretmenlik  görevini yapan meslektaşlarına seslenen Bakan Tekin, "Ektiğiniz bilgi tohumları bugün ışığınızla birlikte serpildi, fidan oldu. Mezun ettiğiniz öğrencilerin gururunu, yeni başlangıçların umudunu yüreğinizde taşıdığınızı biliyorum."

Bakan Tekin, mektubunun devamında, "Kıymetli Öğretmenim" ifadeleriyle başlamış olduğu sözlerine şöyle devam etti: "Meslek hayatınız boyunca dokunduğunuz hayatlara bahşettiğiniz ilhamın ışıltısı, cumhuriyetimizin 100. yılından gelecek yüzyıllara dolacak ve daha çoğalarak aksetmeye devam edecektir. Şahsım ve ülkem size minnettardır."

Emekli olan öğretmenlere seslenirken Bakan Tekin, "Siz, bir toplumun eğitimi, kalkınması için sabırla, anlayışla, özveriyle, vefayla, kendi ruhunuzun ağırlığını zaman zaman hiçe sayarak bir ömür hasrettiniz. Ne yapsak emeklerinizi asla ödeyemeyiz."

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:
https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G
KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN
NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?
Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.
Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;
0532 696 30 57