Köye Dönüş Yapan Araca çarptı

Edinilen ilk bilgilere göre, Bartın Sinop Karayolu'nun 20. kilometresinde Kurucaşile’den Bartın istikametine seyir eden C.D. yönetimindeki 74 AAG 388 plakalı araç ile Bartın yönünden gelerek Aliobası köyüne dönüş yapan 19 yaşındaki Selçuk Eyşi idaresindeki 34 BPN 96 plakalı aracın çarpışması sonucu kaza meydana geldi.

Genc Gazete Bartin Kaza (1)-1

Kanala düştü

Kazanın etkisiyle Selçuk Eyşi yönetimindeki 34 BPN 96 plakalı araç taklalar atarak yol kenarında bulunan kanala düştü. İstinat duvarına çarparak durabilen otomobilde, sürücü Selçuk Eyşi ve yanında bulunan 15 yaşındaki Berat Yaprak ile 19 yaşındaki E.K. araçta sıkıştı.

Ekiplerin yoğun çabası sonucu araçtan çıkarılan Selçuk Eyşi olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralı olarak çıkarılan Berat Yaprak hastanede yaşamını yitirdi. Diğer araçta bulunan 71 yaşındaki Hanife Demir ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Genc Gazete Bartin Kaza (2)

Kazanın Ardından Yaşanan Acı

Hastaneye kaldırılan yaralılardan sürücü C.D'nin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, diğer araçtan çıkarılan E.K'nin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Kazada hayatını kaybeden Selçuk Eyşi, Berat Yaprak ve ağır yaralı E.K'nin arkadaş oldukları ve Kurucaşile tarafını gezmeye gittikleri ve dönüş yolunda kazanın meydana geldiği belirtildi. Diğer araçta bulunan ve kazada ölen Hanife Demir ile yaralı sürücü C.D'nin bir yakınlarının düğününden döndükleri öğrenildi.

Genc Gazete Bartin Kaza (3)

Yetkililer ve Güvenlik Önlemleri

Kazanın ardından Amasra Kaymakamı Kadir Perçi de olay yerine gelerek incelemede bulundu. Jandarma ekipleri ise yolda başka bir kazanın yaşanmaması için bölgede geniş güvenlik tedbirleri aldı. Kontrollü olarak sağlanan ulaşım, araçların kaldırılmasının ardından tamamen açıldı.

“Kazanın ardından Amasra Kaymakamı Kadir Perçi de olay yerine gelerek, incelemede bulundu.”

Kaynak: Haber Merkezi