Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen kutlama, takımın ve taraftarların unutulmaz anlarına sahne oldu.

Genc Gazete Besiktas Galatasaray Zaferi 5 (1)

Zafer Ümraniye'de Coşkuyla Karşılandı

Beşiktaş, Turkcell Süper Kupa finalinde Galatasaray'ı 5-0 gibi net bir skorla mağlup ederek büyük bir başarıya imza attı. Şampiyonluk coşkusunu yaşamak üzere Ümraniye'deki BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne dönen takım, burada geniş bir taraftar grubunun yoğun ilgisiyle karşılandı.

Genc Gazete Besiktas Galatasaray Zaferi 5 (2)

Tesis Önünde Büyük Karşılama

Beşiktaşlı futbolcular ve teknik heyet, Nevzat Demir Tesisleri'nde kendilerini bekleyen taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ve ekibi, geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan yardımcı antrenör Serdar Topraktepe ile birlikte, Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba ve futbolcular otobüsten inerek taraftarları selamladı.

“Kupayı kazanan futbolcular ve teknik ekip, büyük bir sevgi seli içinde karşılandı. Taraftarlar, takımın başarısını coşkuyla kutladı.”

Genc Gazete Besiktas Galatasaray Zaferi 5 (3)

Coşku Doruğa Ulaştı

Tesislerde yaşanan coşku, futbolcular ve teknik ekip ile taraftarlar arasında unutulmaz anlara yol açtı. Futbolcular ve teknik ekip, kupayı kaldırarak taraftarların sevincine ortak oldu ve bu anlar, Beşiktaş'ın zaferini pekiştirdi.

Bu büyük zafer, Beşiktaş camiasında uzun süre konuşulacak bir başarı olarak tarihe geçti.

Genc Gazete Besiktas Galatasaray Zaferi 5 (4)

Spor haberleri için TIKLAYIN!

Kaynak: İHA