Asayiş

Beşiktaş'ta zincirleme kaza: Önce arabalar sonra sürücüler birbirine daldı!

Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsünün neden olduğu zincirleme kaza sonrası kavga çıktı

Loading...

Abone Ol

İstanbul Beşiktaş’ta gece saatlerinde meydana gelen zincirleme trafik kazası, caddeyi kaosa sürükledi.

Barbaros Bulvarı üzerinde saat 03.30 sıralarında seyreden 34 BNC 382 plakalı otomobilin sürücüsü, aracın kontrolünü kaybederek önce 34 TAZ 23 plakalı ticari taksiye, ardından 34 GBU 314 plakalı panelvan araca çarptı. Hızını alamayan araç, park halindeki iki otomobile daha çarparak durabildi.

Polis olay yerine hızla müdahale etti

Kazanın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, caddede güvenlik önlemleri alarak kazaya karışan araçların etrafını çevreledi ve trafiği kontrol altına aldı. Şans eseri kazada ölü ya da yaralı olmadı, ancak araçlarda ciddi maddi hasar meydana geldi.

Sürücüler arasında gerginlik çıktı

Kaza sonrası ortam bir anda gerildi. Kazaya karışan araç sahipleri arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Park halindeki otomobillerin sürücüleri, kazaya neden olan sürücüye tepki gösterdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, araya girerek kavgayı sonlandırdı ve tarafları sakinleştirdi.

"Kaza sonrası sürücüler arasında yaşanan kısa süreli kavga, polis ekiplerinin müdahalesiyle sona erdi."

Kazanın nedeni araştırılıyor

Polis ekipleri, kazaya neden olan sürücünün kontrolü nasıl kaybettiğini belirlemek için detaylı inceleme başlattı. Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla yoldan kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

WhatsApp kanalımızı BURADAN takip edebilirsiniz!

Tüm Türkiye'den haberdar olmak için BURAYA TIKLAYIN!