Gündem

Beyaz Perdenin Bu Haftaki Sultanları: 8 Yeni Film Vizyonda!

Bir film maratonuna hazır mısınız? Bu hafta sinema dünyası, film severler için tam bir ziyafet sunuyor. İşte bu Cuma vizyona girecek o muhteşem filmler!

Abone Ol

Doğuş Arslan'ın yönetmenliğindeki "Hazep", korku severleri ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor. Cemal Aşkın Alpçetin ve Doğuş Arslan'ın başrolünde olduğu bu filmde gerilim dorukta!

Bursa Bülbülü: 1980'lerin Gazino Kültüründe Bir Komedi

Müzik ve eğlence dolu bu filmde, 1980'lerin Bursa'sında bir çay bahçesinde şarkıcılık yapan Cengiz'in renkli hayatına tanıklık edeceksiniz.

Roza: Aşk, Töre ve İhanet

Aşık olduğu adam uğruna her şeyi göze alan bir genç kızın, törelerle imtihanını anlatan bu film, duygusal bir yolculuğa çıkartacak sizi.

Jester: İntikam Gecesi

Cadılar Bayramı'nın karanlık atmosferinde, Jester'ın tehdidi altında iki kız kardeşi izlerken kenarınıza sıkı sıkıya tutunun!

Hep Yek: Düğün

İstanbul'dan kaçan Altan ve Gürkan'ın başına gelenler? İç Anadolu'nun mafya dünyasıyla kesişen bu komedi, sizi kahkahaya boğacak!

Masal Zamanı 2 “Sihirli Kapı”:

Kötü cadı Yasemin'in planlarını bozmak için masal kahramanlarının verdiği mücadeleyi izlerken, çocukluğunuza dönüş yapacaksınız.

Kent Mezarlığında Sızıntı:

Bir mezarlık, bir enstalasyon ve uyanan iblisler... Hakan ve Asya'nın hayatında başlayan bu kabus, sizi de içine çekecek.

Exorcist: İnançlı

Oscar ödüllü Ellen Burstyn'in efsanevi rolüne geri dönüşüyle, şeytanın en kötüsüyle yüzleşen bir baba ve kızının hikayesi sizi bekliyor.