1,5 metrelik döner yeme yarışması

Hatay'ın Antakya ilçesinde sosyal medya üzerinden düzenlenen 1,5 metrelik döner yeme yarışması, katılımcıların büyük ilgisini çekti. Sosyal medya fenomeni Abdullah Gencer'in başlattığı yarışmaya katılan 160 kilogramlık Sergen Cingöz, dönerin sadece 1 metresini yiyebildi. Bin TL'lik ödül için kıyasıya mücadele eden Cingöz, döneri yemek için verdiği mücadeleyi anbean kameralara yansıttı.

Genc Gazete Bin Tl'lik Ödül Için 1,5 Metrelik Döneri Yemeye Çalıştı (5)

Hatay'ın meşhur dönerinin tanıtımı hedeflendi

Depremin yıktığı memleketinde çektiği görüntülerle hemşerilerine moral veren Abdullah Gencer, Hatay'ın meşhur dönerinin tanıtımı amacıyla bu yarışmayı düzenledi. Yarışmanın ilk katılımcısı, birçok kişi tarafından imkansız olarak görülen görevi üstlenen Sergen Cingöz oldu.

Genc Gazete Bin Tl'lik Ödül Için 1,5 Metrelik Döneri Yemeye Çalıştı (3)

"Normal bir insan asla yiyemez"

Yarışmanın zorluğunu kabul eden Sergen Cingöz, dönerin sadece 1 metresini yiyebildi. Cingöz, yarışma sonrası duygularını şöyle ifade etti:

"Döner yedim, yemeye çalıştım. Döner 1,5 metreydi. Ben 1 metresini yedim, geriye 50 santimetre kaldı. İlk başta yemeye başlayınca zor olduğunu anladım. 1 metresini yemiştim ve geriye 50 santimetre bir şey kalmıştı. Başlangıç çok iyiydi. Sonlara doğru bitirme hissi ve isteği vardı ama artık gitmiyordu. Normal bir insan asla yiyemez. Bence imkansızdı. Son ana kadar bunu bitirme hissi var ama insan vücudunun sınırını kendisini bilmeli. Evet geniş olabilirim ama sınırımızı bilmek iyidir. O yüzden durdum ve yiyemedim. Yoksa devam etme isteği halen var. Bayağı kilom var. Güzel bir kilomuz var."

Genc Gazete Bin Tl'lik Ödül Için 1,5 Metrelik Döneri Yemeye Çalıştı (4)

"Bunda yiyebilecek cüsse var diye düşündüm"

Yarışmayı düzenleyen Abdullah Gencer, Cingöz'ün döneri yiyebileceğini düşündüğünü belirtti ve şu açıklamayı yaptı:

"Ben sosyal medyada bir yarışma başlattım. 1,5 metre döner yaptık. Bunu yiyebilecek arkadaşlar yoruma gelsin dedim. Yorumdan seçeceğim ve yorumlardan baktım. Arkadaşı gördüm. Ben de bu arkadaş yiyebilir diye seçtim. Bunda yiyebilecek cüsse var diye düşündüm. İlk başta güzel başladı. Güzel yedi. Sonrasında biraz tıkanmaya başladı ve zorlandı. Ondan sonrasında ortalara doğru falan böyle biraz yalpaladı ama sonrasında yemeyeceğini anladı 1,5 metreydi ve 1 metresini yemişti."

Genc Gazete Bin Tl'lik Ödül Için 1,5 Metrelik Döneri Yemeye Çalıştı (2)

Hatay'da düzenlenen bu ilginç yarışma, hem bölgenin tanıtımına katkı sağladı hem de sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Genc Gazete Bin Tl'lik Ödül Için 1,5 Metrelik Döneri Yemeye Çalıştı (1)

Kaynak: Haber Merkezi