Tatilciden Şaşırtan Protesto

Olay, Antalya'daki lüks bir otelde yaşandı. Cenk Bilge, konakladığı süre boyunca odasındaki klimanın tamir edilmesi için defalarca otel yetkililerinden yardım istediğini ancak sonuç alamadığını belirtti. Otelden ayrılacağı son gün sabah saatlerinde, yatak odasındaki yatağı asansörle restorana taşıdı ve yere serip uzandı.

Genc Gazete Bozulan Kliması Yapılmayan Tatilci, 5 Yıldızlı Otelde (5)

Sosyal Medyada Viral Oldu

Cenk Bilge'nin restoranda yatarken çektiği görüntüleri sosyal medyada paylaşması, kısa sürede binlerce izlenme aldı. Bilge, otelde 20 saattir kimseyle görüşemediğini ve sorunun çözülmediğini belirterek şunları söyledi:

Genc Gazete Bozulan Kliması Yapılmayan Tatilci, 5 Yıldızlı Otelde (3)

"20 saattir birisiyle konuşmak istediğimi söyledim 20 saattir herhangi bir çözüm yok. Teknik müdürle konuşmak istiyorum gelmiyor. Otelin müdürü ya da herhangi bir sorumluyla konuşmak istiyorum gelmiyor.
Genc Gazete Bozulan Kliması Yapılmayan Tatilci, 5 Yıldızlı Otelde (2)
Resepsiyondaki arkadaşlar da kimsenin gelmediğini söylüyor. Ben de otelde en serin yerin yemekhane olduğunu gördüm. Şu anda yemekhaneye yatağı serdim bakalım nasıl bir çözümleri olacak göreceğiz."

Genc Gazete Bozulan Kliması Yapılmayan Tatilci, 5 Yıldızlı Otelde (6)

Otel Yetkilileri ve Bakanlık Devreye Girdi

Otel yetkililerinin kısa süre sonra yanına gelip durumu anlamaya çalıştığını belirten Bilge, yine de çözüm için yardım alamadığını söyledi. Bilge, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bakanlık yetkililerinin otele gelerek durumu incelediğini ve klimalarla ilgili gerekli işlemleri başlattıklarını açıkladı. Paylaşımında, "Buradan sesimi duyurmama yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Umarım diğer işletmelere örnek olur" dedi.

Genc Gazete Bozulan Kliması Yapılmayan Tatilci, 5 Yıldızlı Otelde (4)

Kaynak: İHA