Bursa

Bursa Büyükşehir Belediyespor'a 'Sporun Enleri' Töreninde Ödül Yağmuru!

 'Sporun Enleri' töreninde Bursalı sporcular, antrenörler ve yöneticiler ödüllendirildi. Bursa Büyükşehir Belediyespor büyük bir başarıya imza attı.

Abone Ol

Amatör Spor Haftası dolayısıyla düzenlenen 'Sporun Enleri' töreninde Bursa Büyükşehir Belediyespor takdirle anıldı. Bursa Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi'nde gerçekleşen bu muhteşem organizasyonda, uluslararası arenada Bursa'yı başarıyla temsil eden sporculara, antrenör ve kulüp yöneticilere plaketlerle teşekkür edildi.

Başkan Gökhan Dinçer'e Özel Takdir

Gökhan Dinçer: Yılın Spor Adamı

Yılın spor adamı olarak Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Gökhan Dinçer öne çıktı. Dinçer, plaketini Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Rahmi Aksoy ve Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç'ın elinden aldı.

Rahmi Aksoy, “Bursa ve Türk sporuna verdiği destekler için Gökhan Dinçer'e teşekkür ederiz.” dedi.

Başkan Dinçer, törende yaptığı konuşmada, “Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın önderliğinde Bursa’yı sporun lider kenti yapmak için büyük çaba sarf ettiklerini, özellikle altyapıya verdikleri önemle Türk sporuna yeni şampiyonlar kazandırmayı hedeflediklerini” vurguladı.

Ödüle Layık Görülen Diğer İsimler

Sporcular ve Antrenörler Parlıyor

Törenin öne çıkan diğer yıldızları; altyapıdan yetişen sporcular, Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde büyük başarılara imza atan Bursa Büyükşehir Belediyespor Hentbol Takımı Başantrenörü Merve Yılmaz ve Para Atıcılık Dünya şampiyonu Aysel Özgan oldu. Bocce dalında uluslararası başarılara imza atan Hüseyin Önder ve kulüp antrenörü Ahmet hocanın katkıları da ödüllerle taçlandırıldı.

Ulusal ve Uluslararası Başarıların Sahipleri

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularının yanı sıra, Bursalı sporculardan Dünya Üniversiteler Atletizm şampiyonu Berke Akçam, Üniversiteler Kick Boks Avrupa şampiyonu Enes Gezer, ve diğer ulusal başarılarıyla tanınan sporcular da plaketle ödüllendirildi. Ayrıca, spora katkılarıyla bilinen diğer önemli isimler de bu özel gecede unutulmadı.