İnegöl'deki köylerin ve köylülerin sorunlarını yerinde dinlemek amacıyla köy ziyaretlerini sürdüren CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, son olarak Kozluca ve Bilal köylerini ziyaret etti. Köy sakinleriyle bir araya gelen heyet, vatandaşların taleplerini ve sıkıntılarını dinledi.

Ziyaretler hakkında kısa bir değerlendirme yapan İlçe Başkanı Şahin, yönetim olarak her alanda var olmaya, herkesin sorunlarını dinleyip çözüm üretmeye çalıştıklarını ifade etti. Şahin, "Merkez mahalle, kırsal mahalle ayrımı yapmadan her yere yetişmeye çalışıyoruz. Bizim için merkez de önemli, köy de önemlidir. Çünkü içinde yaşadığımız bu İnegöl bizim. Sahip çıkmak biz siyasetçilerin en doğal görevidir" dedi.

Whatsapp Image 2024 09 20 At 13.01.53 Gencgazete

"Köylerimiz Sahipsiz Değil"

Şahin, köy ziyaretlerine devam edeceklerini vurgulayarak, "Muhtarlarımızla ve köy sakinleriyle görüşüp onların sorunlarını dinliyoruz. Elimizden geldiğince, var gücümüzle sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Köylerimiz sahipsiz değildir. Onları düzenli ziyaret ederek yalnız bırakmıyoruz. Her zaman onların yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

CHP İnegöl İlçe Yönetimi, köylerde gerçekleştirdiği ziyaretlerle vatandaşların sorunlarını yerinde tespit etmeyi ve çözüme kavuşturmayı hedefliyor.

Kaynak: BÜLTEN