Bursa

Bursa İnegöl'deki 112 Acil Noktası Yapımı Sona Yaklaştı

Bursa İnegöl'ün Mahmudiye Mahallesi'nde inşa edilen 112 acil müdahale noktasının yapımı hızla devam ediyor.

Abone Ol

Bursa İnegöl'ün Mahmudiye Mahallesi'nde inşa edilen 112 acil müdahale noktasının yapımı hızla devam ediyor. Bölgede meydana gelebilecek acil durumlara hızlı ve etkin müdahale edilebilmesi amacıyla yapılan 112 acil noktası binasının dış cephe giydirmesi tamamlanmış durumda.

Yapının dış cephesi tamamen bitirilirken, iç mekan düzenlemeleri ve donanım çalışmaları da hızla sürüyor. İçeride yapılacak işlemlerin ardından 112 acil noktası, İnegöllülerin hizmetine sunulacak ve bölgedeki acil sağlık hizmetleri önemli ölçüde hız kazanacak.

112 acil noktası, İnegöl ve çevresinde meydana gelebilecek kazalar, sağlık sorunları ve diğer acil durumlar için kritik bir hizmet noktası olarak görev yapacak. Bu nokta, olaylara hızlı müdahale edilmesini sağlayarak, acil sağlık hizmetlerinin daha etkin bir şekilde sunulmasına olanak tanıyacak.

Çalışmaların kısa sürede tamamlanması beklenirken, Mahmudiye Mahallesi ve çevresi için hayati öneme sahip bu projede sona yaklaşılması İnegöl halkı tarafından memnuniyetle karşılanıyor.