Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup'ta mücadele eden dört Bursa temsilcisi, haftayı 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle tamamladı. Fethiye İdman Yurdu, elde ettiği galibiyetle yoluna kayıpsız devam ederken, İznikspor, Doğugücüspor ve Yıldırımspor puan kayıpları yaşadı.

Fethiye İdman Yurdu Yoluna Kayıpsız Devam Ediyor

Fethiye İdman Yurdu, sahasında konuk ettiği Balıkesir temsilcisi Burhaniye Belediyespor'u 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek puanını 9'a yükseltti. Üçte üç yapan takım, BAL 8. Grup'ta liderliğini sürdürerek şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

İznikspor'dan Beklenmedik Puan Kayıpları

Şampiyonluk hedefiyle sezona başlayan İznikspor, lige istediği gibi başlayamadı. İlk maçta Fethiye İdman Yurdu'na 1-0 yenilen İznikspor, ikinci hafta sahasında Bandırma Eti Maden Etispor ile golsüz berabere kaldı. Bu hafta mutlak puan için gittiği 1965 Manisa karşılaşmasında 2-0 geriye düşmesine rağmen son dakikalarda Aybars'ın attığı golle sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı ve puanını 2'ye çıkardı.

Doğugücüspor Farklı Mağlup Oldu

Doğugücüspor, ligin iddialı ekiplerinden 1966 Edremit deplasmanında 6-1'lik ağır bir yenilgi aldı. Sezona Yıldırımspor'a 2-0 mağlubiyetle başlayan Doğugücüspor, ikinci haftada Çanakkale Ezinespor'u 2-0 yenerek umutlanmıştı. Ancak son mağlubiyetle birlikte 3 puanda kaldı.

Yıldırımspor Üst Üste Mağlup

İlk hafta Doğugücüspor'u 2-0 yenerek sezona iyi bir başlangıç yapan Yıldırımspor, sonraki haftalarda istediği sonuçları alamadı. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Manisa Alaşehir'e 3-2 mağlup olan ekip, bu hafta da sahasında Manisa temsilcisi Nurlupınar Gençlerbirliği'ne 3-1 yenilerek haftayı puansız kapattı. Yıldırımspor da 3 puanda bulunuyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ