Ekonomi

Bursa Uludağ Üniversitesi'nden Büyük İstihdam Fırsatı!

Bursa Uludağ Üniversitesi, Rektörlük tarafından yayımlanan bir ilan ile 50 yeni sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

Abone Ol

Peki bu alımlar hangi pozisyonlarda olacak ve başvuru şartları nelerdir? İşte merak edilen detaylar.

Sözleşmeli Personel Alımında Neler Bekliyor?

Personel Alımının Detayları

Bursa Uludağ Üniversitesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında, Özel Bütçe ile finanse edilecek olan hastane pozisyonları için toplamda 50 sözleşmeli personel alacak.

Başvuracak Adaylarda Aranan Şartlar

Adayların başvuruda bulunabilmesi için bazı genel ve özel şartları taşıması gerekiyor. Bu şartlar arasında Türk vatandaşı olma, kamu haklarından mahrum bulunmama, belirli suçlardan mahkum olmamış olma ve askerlik durumu yer alıyor.

"657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrası uyarınca Kamu kurumlarında istihdam edilenler... atamaları yapılmayacaktır."

Ayrıca adayların 2022 yılında KPSS (B) grubu sınavına girmiş olması ve belirtilen puanları almış olması da aranan şartlar arasında.

Başvuru Şekli ve Zamanı

Başvurular şahsen Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesi İnsan Kaynakları Birimi'ne yapılacaktır. Başvurular posta veya faks yoluyla kabul edilmeyecek. İlanın Resmi Gazete'de yayım tarihinden itibaren 15 gün içerisinde başvuru işlemleri tamamlanması gerekiyor.

"Gerçeğe aykırı belge veren veya eksik evrakla başvuran adayların başvuruları iptal edilecektir."

Başvuruların Değerlendirilmesi

Adayların başvuruları 2022 KPSS (B) grubu puan sıralamasına göre değerlendirilecek. Başvuru sonucunda herhangi bir yazılı ya da sözlü sınav yapılmayacak. İlgili detaylar ve sonuçlar Bursa Uludağ Üniversitesi'nin resmi web sayfasında duyurulacak.

Bursa Uludağ Üniversitesi, bu büyük istihdam fırsatıyla hem gençlere iş imkanı sunuyor hem de kendi bünyesini güçlendiriyor. Başvuracak adaylara şimdiden başarılar dileriz!