Bursa’da 21 Eylül’den itibaren başlayıp bir hafta sürecek elektrik kesintileri, 16 ilçeyi etkileyecek. UEDAŞ’ın yaptığı duyuruya göre şebeke çalışmaları nedeniyle birçok mahallede elektrik kesintisi yaşanacak.

Vatandaşlar, elektrik kesintisi detaylarını öğrenmek için mahalle mahalle ve saat saat açıklanan listeyi merak ediyor.

Inegölde Elektrik Kesinti Gencgazete

16 ilçede planlı elektrik kesintileri yapılacak

Bursa’da elektrik dağıtım şirketi UEDAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre, şebeke yenileme ve bakım çalışmaları kapsamında 16 ilçede planlı elektrik kesintileri olacak. Kesintiler, 21 Eylül’den 28 Eylül’e kadar sürecek ve en uzun kesintinin 8 saate kadar çıkabileceği belirtildi.

Büyükorhan, Gemlik, Gürsu, İnegöl, İznik, Karacabey, Keles, Kestel, Mudanya, Mustafakemalpaşa, Nilüfer, Orhaneli, Orhangazi, Osmangazi, Yenişehir ve Yıldırım ilçelerinde kesintiler uygulanacak.

Elektrik Kesintisi 2

Vatandaşlar elektrik kesintisi saatlerini merak ediyor

Sıcak hava dalgasının etkisini kaybetmesiyle birlikte, klima kullanımında azalma yaşansa da vatandaşlar, özellikle elektrik kesintisi saatlerine büyük ilgi gösteriyor.

Planlı kesintilerde vatandaşlar, kesinti saatlerini öğrenmek için UEDAŞ’ın yayınladığı listeyi yakından takip ediyor. Kesintiler, enerji çalışmaları tamamlandığında planlanan süreden önce sona erebilecek.

Elektrik Kesintisi 1

Elektrik kesintilerinin süresi 8 saate kadar çıkabilecek

Kesintiler, bazı mahallelerde birkaç saat sürerken, diğer bölgelerde 8 saate kadar çıkabilecek. Özellikle iş yerleri ve haneler, bu kesintilere hazırlıklı olmak için planlamalar yapıyor.

UEDAŞ, çalışmaların erken tamamlanması durumunda planlanan süreden önce enerji verileceğini duyurdu.

"Şebeke çalışması sebebiyle belirtilen adreslerde enerji kesintisi uygulanacaktır. Çalışmanın erken bitmesi halinde planlanan bitiş saatinden önce enerji verilecektir." - UEDAŞ

İnegöl'de Birçok Mahallede Elektrikler Kesilecek! İnegöl Elektrik Kesintisi

Hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacak?

Bursa’nın Büyükorhan, Gemlik, Gürsu, İnegöl, İznik, Karacabey, Keles, Kestel, Mudanya, Mustafakemalpaşa, Nilüfer, Orhaneli, Orhangazi, Osmangazi, Yenişehir ve Yıldırım ilçelerinde şebeke çalışmaları kapsamında elektrik kesintisi yapılacak. Kesintiler mahalle mahalle ve saat saat planlanmış durumda ve UEDAŞ bu listeyi vatandaşların erişimine sundu.

İŞTE O LİSTE!

Genc Gazete Elektrik Kesintisi Liste (10)Genc Gazete Elektrik Kesintisi Liste (7)Genc Gazete Elektrik Kesintisi Liste (8)Genc Gazete Elektrik Kesintisi Liste (4)Genc Gazete Elektrik Kesintisi Liste (3)Genc Gazete Elektrik Kesintisi Liste (2)Genc Gazete Elektrik Kesintisi Liste (1)Genc Gazete Elektrik Kesintisi Liste (6)Genc Gazete Elektrik Kesintisi Liste (5)Genc Gazete Elektrik Kesintisi Liste (9)Genc Gazete Elektrik Kesintisi Liste (11)

Kaynak: İHA