Bursa

Bursa'da 202 Bin Adet Ücretsiz Ekmek Dağıtılacak!

Bursa'da Kestel Belediyesi tarafından yaşlı, yatalak, yoksul, nüfusu kalabalık ve maddi durumu zayıf ailelere günlük olarak ekmek dağıtılması için ihale açıldı.

Abone Ol

Bursa'da Kestel Belediyesi tarafından yaşlı, yatalak, yoksul, nüfusu kalabalık ve maddi durumu zayıf ailelere günlük olarak ekmek dağıtılması için ihale açıldı. Kestel Belediye Başkanlığı, yaptığı açıklamaya göre yaşlı, yatalak, nüfusu kalabalık, yoksul ve maddi durumu zayıf ailelere günlük olarak ekmek dağıtımı gerçekleştirecek. Gerçekleştirilecek ücretsiz ekmek dağıtımı için Kestel Belediyesi, bir ihale açtı. Ekmek dağıtımı sözleşmesi için imza atacak firma, 400 gram ağırlığında ve buğday unundan ekmek üretecek. Ekmeklerin taze ve günlük olacağı da ifade edildi.

Kestel Belediyesi'nin yaptığı açıklamaya göre, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından belirlenecek ailelere ayda 33 bin 800, toplamda 202 bin 800 ekmek dağıtılacağı belirtildi. Yıl sonuna kadar sürecek ücretsiz ekmek dağıtımları ihaleye açılıyor. İhale tarihinin 28 Haziran 2024 günü saat 10:00'da Kestel Belediyesi Komisyon Odası'nda görüşüleceği açıklandı.

Bursa'da Kestel Belediyesi tarafından başlatılan bu girişim, ihtiyaç sahibi ailelerin günlük ekmek ihtiyacını karşılamayı hedefliyor. İhale süreci tamamlandıktan sonra, seçilen firma tarafından günlük olarak taze ekmeklerin dağıtımı yapılacak.