Bursa

Bursa'da 53 suç kaydı bulunan şüpheliyi çaldığı ayakkabı yakalattı

Bursa’da 53 suç kaydı olan şüpheli, 400 bin lira değerinde ziynet eşyası ve elektronik eşya çaldıktan sonra ayakkabı izinden yakalandı.

Loading...

Abone Ol

Bursa’da 53 suç kaydı bulunan Oğuzhan U., Nilüfer ilçesindeki üç binadan toplamda 400 bin lira değerinde ziynet eşyası ve elektronik eşya çaldı.

Güvenlik kameralarına yakalanmayan şüpheli, titiz bir çalışma sonucu polis ekipleri tarafından çaldığı ayakkabı üzerinden tespit edilerek yakalandı. Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin peşini bırakmayarak titiz bir soruşturma yürüttü ve onu evinde suçüstü yakaladı.

Polis ayakkabı izinden şüpheliye ulaştı

Nilüfer ilçesinde art arda gerçekleşen hırsızlık olayları sonrası Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık yapılan adreslerde herhangi bir güvenlik kamerası bulamamasına rağmen araştırmalarını derinleştirdi. Şüphelinin ardında bıraktığı ayakkabı izleri, onun kimliğini ele veren en önemli delil oldu. Ayakkabı izinin yanı sıra, şüphelinin çaldığı makyaj malzemesi de olayın aydınlanmasına katkı sağladı.

Ekipler şüphelinin evine operasyon düzenledi

Şüphelinin izine ulaşan polis ekipleri, savcılıktan alınan izinle Oğuzhan U.’nun evine operasyon düzenledi. Evde yapılan aramalarda, çalınan ziynet eşyaları, makyaj malzemeleri ve ayakkabılar bulundu. Ele geçirilen eşyalar, şüphelinin suçunu kabul etmesine yol açtı.

"Oğuzhan U., sevk edildiği adliyede mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi."

Şüphelinin 53 suç kaydı var

Bursa’daki hırsızlık olaylarının ardından yakalanan Oğuzhan U.’nun, daha önce de 53 farklı suç kaydının olduğu ortaya çıktı. Son hırsızlık olayı ise 400 bin lira değerindeki ziynet eşyaları ve elektronik cihazların yanı sıra ayakkabı, elbise ve makyaj malzemesi çalmasıyla dikkat çekti.

Olayın ardından adliyeye sevk edilen Oğuzhan U., mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

İnanç haberleri için TIKLAYINIZ!

Astroloji ve Rüya haberleri için TIKLAYINIZ!

Kadın Aile haberleri için TIKLAYINIZ!

Kültür Sanat haberleri için TIKLAYINIZ!