Bursa

Bursa'da bugün hava nasıl olacak? Sıcaklık kaç derece?

Meteoroji Genel Müdürlüğü, 11 Aralık 2023 Pazartesi gününe ilişkin hava durumu raporunu açıkladı. Ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava beklenirken...

Abone Ol

Meteoroji Genel Müdürlüğü, 11 Aralık 2023 Pazartesi gününe ilişkin hava durumu raporunu açıkladı. Ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava beklenirken, bazı illerde yağışlı havanın etkili olacağı belirtildi. Meteoroloji tarafından sarı kodlu uyarı yapılan iller arasında Antalya, Muğla ve Mersin bulunuyor. Bu illerde kuvvetli yağışlara karşı dikkatli olunması istendi.

Marmara Bölgesi: Marmara Bölgesi'nde genel olarak parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava hakim olacak. Sabah ve gece saatlerinde puslu ve sisli bölgeler de olabileceği tahmin ediliyor.

Bursa: Bursa'da gün boyunca puslu bir hava hakim olacak. Sıcaklık 5°C ile 13°C arasında değişecek.

Ege Bölgesi: Ege Bölgesi'nde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor. Muğla, Denizli, Uşak, Aydın ve Afyonkarahisar çevrelerinde aralıklı sağanak yağışlar görülebilir.

Akdeniz Bölgesi: Akdeniz Bölgesi'nde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Antalya, Mersin ve Muğla çevrelerinde kuvvetli yağışlar görülebilir.

İç Anadolu Bölgesi: İç Anadolu Bölgesi'nde (Eskişehir hariç) parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava olacak. Bölge genelinde aralıklı yağışlar bekleniyor.

Batı Karadeniz: Batı Karadeniz Bölgesi'nde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor. Doğu kesimlerde aralıklı yağmur ve sağanak yağışlar görülebilir.

Orta ve Doğu Karadeniz: Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi'nde (Rize ve Artvin hariç) parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Bölge genelinde yağışlı bir hava bekleniyor.

Doğu Anadolu: Doğu Anadolu Bölgesi'nde parçalı ve çok bulutlu bir hava olacak. Bölge genelinde (Van hariç) aralıklı yağışlar görülebilir.

Güneydoğu Anadolu: Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Bölge genelinde aralıklı yağmur ve sağanak yağışlar görülebilir.

Hava durumu şartlarının günlük olarak değişebileceğini unutmayın. Yolculuk ve dışarıda geçirilecek zamanlar için güncel hava durumu bilgilerini takip etmek önemli olacaktır.