Bursa

Bursa'da da Şubeleri Olan MADO'dan Boş Külah Satışına Açıklama!

Bursa'da da şubeleri bulunan ünlü kafe zinciri MADO, sosyal medyada hızla yayılan "boş külah satışı" skandalıyla gündeme geldi

Abone Ol

Tartışmalar, 08.06.2024 tarihinde sosyal medyaya yansıyan görüntülerle başladı. Görüntülerde, MADO'nun bir franchise şubesinin dondurma külahlarını ekstra ücret karşılığında sattığı görüldü. Bu durum, müşteriler ve sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük tepki topladı.

MADO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, markanın 1850 yılından beri Maraş dondurmasını en iyi hizmet anlayışıyla sunmaya devam ettiği, tüm şubelerinde kilogram dondurma satışlarında külahları bedelsiz olarak verdiği belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"08.06.2024 tarihinde markamız adına yayılmış olan 'Boş Külah Satışı' konusu hakkında kamuoyunu bilgilendirmek isteriz. Sosyal medyaya yansımış olan görüntüde bir franchise şubemizin, Mado Genel Müdürlüğümüzün bilgisi dışında aldığı anlık bir aksiyon sonucunda ne yazık ki istenmeyen bir durum ortaya çıkmıştır. İlgili şubeden tabela kaldırılmış olup, markamız adına oluşturduğu durum ve hatanın sonucu olarak şube hakkında gerekli uyarılar ve işlemler yapılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz."