Bursa İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü, yılbaşı öncesi gerçekleştirdiği başarılı bir operasyon ile İnegöl ilçesinde kaçak ve sahte içki üretimi yapan şahıslara yönelik mücadelesini sürdürdü.

Bursa'da jandarmadan yılbaşı öncesi kaçak alkol baskını

Şehitler Mahallesi’nde tespit edilen iki ayrı adreste sahte rakı ve şarap üreterek illegal satış yapan şahısların faaliyetlerine son vermek amacıyla Jandarma ekipleri, özenle planlanmış bir operasyon düzenledi.

Bursa'da jandarmadan yılbaşı öncesi kaçak alkol baskını

M.E. (49) ve E.S.’nin (34) ikametlerine gerçekleştirilen baskınlarda, 510 litre sahte şarap, 10 litre sahte rakı, 35 adet boş alkol şişesi, 1 adet sahte alkol üretimi için kullanılan damıtma düzeneği, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve tüfeğe ait 11 adet fişek ele geçirildi.

Bursa'da jandarmadan yılbaşı öncesi kaçak alkol baskını

Operasyon kapsamında, elde edilen deliller doğrultusunda Cumhuriyet Savcılığı’na bilgi verilerek, M.E. ve E.S. hakkında adli işlem başlatıldı. Jandarma ekipleri, kaçak içki üretimi ve satışına karşı kararlı mücadelesini sürdürerek, halkın sağlığını koruma noktasındaki çalışmalarını artırarak devam ettireceğini belirtti.