Bursa

Bursa'da kamyonet ve otomobil kafa kafaya çarpıştı: 6 yaralı

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kamyonet ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Abone Ol

Can pazarı yaşandı, 6 kişi yaralandı

Kaza, Nilüfer ilçesi 30 Ağustos Zafer Mahallesi Çamlık Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Rasim Ş.’nin kullandığı 16 SLH 99 plakalı araç, karşı yönden gelen Aydın Ali K. yönetimindeki 16 LJ 36 plakalı kamyonet ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle araçlarda bulunan 6 kişi yaralandı ve adeta bir can pazarı yaşandı.

Yaralılar hastaneye sevk edildi

Kazada, Rasim Ş.’nin aracında bulunan Ömer Ş., Semavi Ş., Cihan Ş. ve Aydın Ali K.’nin aracındaki İsa K. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, yaralılara ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Yaralılar, Bursa Şehir Hastanesi ve diğer yakın hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.

Sağlık durumları iyi

Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kazanın meydana geliş şekli ve nedenleri araştırılıyor.

"Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi ve yaralılara ilk müdahale yapıldı."

Polis kazayla ilgili tahkikat başlattı

Kazanın ardından bölgedeki güvenlik ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunarak, kazanın nasıl gerçekleştiğine dair detaylı bir araştırma başlattı. Kaza sonucu trafiğe kapanan yol, ekiplerin çalışmaları sonrasında tekrar açıldı.

Bursa haberleri için TIKLAYIN!