Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesi Altınova Mahallesi'nde bulunan bir palet fabrikasında, gece saatlerinde henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı.

Yangının kısa sürede büyümesiyle birlikte fabrika tamamen alevlere teslim oldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Genc Gazete Bursa'da Palet Fabrikasında Çıkan Yangın Korkuttu (4)-1

İtfaiye ekipleri zamanında müdahale etti

Yangının fark edilmesiyle birlikte bölgeye hızla gelen itfaiye ekipleri, alevlerin tüm fabrikayı sarmasına rağmen, yangını kontrol altına almak için büyük bir mücadele verdi. Yoğun alevlerin geceyi aydınlattığı anlar, dron yardımıyla havadan görüntülendi ve olayın büyüklüğünü gözler önüne serdi.

Genc Gazete Bursa'da Palet Fabrikasında Çıkan Yangın Korkuttu (5)

Alevlerin neden çıktığı araştırılıyor

Yangının çıkış sebebi henüz bilinmiyor. Yangın sonrası fabrika büyük hasar görürken, itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları sabaha kadar sürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve yangının nedeni araştırılıyor.

Genc Gazete Bursa'da Palet Fabrikasında Çıkan Yangın Korkuttu (1)-1

Yangın gece boyunca etkili oldu

Alevlerin gece boyunca etkili olduğu yangında, şans eseri herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmadı. İtfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesiyle yangın sabah saatlerine doğru tamamen söndürüldü. Bölgedeki incelemeler ve yangının çıkış nedenine dair araştırmalar devam ediyor.

Genc Gazete Bursa'da Palet Fabrikasında Çıkan Yangın Korkuttu (3)Bursa haberleri için TIKLAYIN!

Kaynak: İHA