Bursa'da 36 bin metrekare alanda faaliyet gösteren ve ilk 500 ihracatçı firma listesine adını yazdıran P.M.S Metal Profil Alüminyum Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, çeşitli bölümlere istihdam edilecek deneyimli ya da yetiştirilecek çok sayıda işçi alınacağını açıkladı. İşte detaylar...

Bursa'nın ilk 500 ihracatçı firma listesine adını yazdıran şirketlerden biri olan P.M.S Metal Profil Alüminyum Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Bursa Osmangazi'deki fabrikasına çok sayıda eleman alacağını duyurdu.

1988 yılında kurulan firma, 1990 yılında Türkiye’de ‘İlk 500 İhracatçı Firma’ listesine adını yazdırdı. Türkiye’de alüminyum sektörüne öncülük eden firma bugün, Bursa Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’nde (DOSAB) 3 ayrı fabrikada ve 36 bin metrekare alanda faaliyet gösteriyor.

Firma raylı sistemler, otomotiv, beyaz eşya, güneş enerjisi, inşaat, havacılık, uzay ve savunma sanayi gibi pek çok sektörde tercih edilen alüminyum üzerine çalışmalarını sürdürüyor.

"Dev firma, fabrikasında çalışacak 30 personel alımı yapılacak yeni bir iş duyurusu yayımladı."
"İlanda belirtilen ifade de en düşük maaşın 20 bin TL olduğu belirtildi."

P.M.S Metal; fabrikada çalışacak 30 beden işçisi personel alımı yapacağını duyurdu. Toplamda 30 işçinin çalışacağı fabrika için verilen ilanda cinsiyetin Erkek olması gerektiği belirtilirken 20-45 yaş aralığı şartı bulunmakta.

Firma işe alacağı personel için servis desteği, ulaşım ücreti desteği, yemekhane desteği gibi desteklerin yanında ayrıca aylık yardım primi de yapacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ